Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ei etterlengta helg!

Ei etterlengta helg!

Ei etterlengta helg!

Hei igjen! Har dere hatt ei bra helg? Tipper mange av dere har hatt ei morsom, spennende, fartsfylt, festlig, tøff, kul eller inspirerende helg. Da kan eg si at vår helg slår alt det der glatt. Denne helga har vi gleda oss skikkelig til, vi har venta og lengta, for vi trengte nettopp denne helga. Vi har nemlig hatt ei hel helg på sofaen! Tror du det var deilig eller? 

4AD77034 BA48 43CA 8E67 7BEFB6ADB15C

Det lille vi faktisk har gjort denne helga da, det kan vi jo fortelle om. Vi har hatt hver vår tur til svigers for å lufte katten siden de har vært borte. De har en fin liten svart og hvit katt som bare ville ha litt mat, vann og kos, så var alt greit. I dag har vi også kost oss litt med vafler. Eg blanda sammen ei røre fordi vi hadde noe halvgammel fløte stående, og vi kaster ikke mat som kan brukes. Det ble fyldige og saftige vafler, og vi har hjemmelaga syltetøy som svigermor har laga, så det ble jo et herremåltid. Ja og en halvtime i jacuzzi gjorde underverker som vanlig, se video på vår fb side Doc og Dask. 

De siste fem-seks månedene har det skjedd noe så og si hver helg, om vi ikke har vært borte på noe har det vært noe her. For all del, vi angrer ikke på noe, alt har vært både morsomt, spennende, fartsfylt, festlig, tøft, kult og inspirerende. Det er bare så enkelt at innimellom trenger også vi å slappe helt av, og det var helt fantastisk. Eller amazing som bloggere ofte sier. 

Fremover er det også mye festlig som skjer, og nå som batteriene er opplada kan vi begynne å glede oss til fortsettelsen. Allerede til helga igjen blir det livat, da skal vi vestover. Og sånn fortsetter høsten, mye som skjer, mye å glede seg til! Men foreløpig er det bare å følge med på Charterfeber, plutselig dukker vi opp der. Du ser det på TV 3 mandag, tirsdag og torsdag kl 20.30 hver uke. Og ja, følg gjerne med på snap og insta, der kommer det først om og når det skjer noe!

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43