Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Jobb, bil, og skreva for fremmede..!

Jobb, bil, og skreva for fremmede..!

Jobb, bil, og skreva for fremmede..!

Ja dagen i dag har hittil vært meget variert og rar egentlig. Den starta jo som vanlig da, med slumring i tre kvarter før eg gravde meg ut av dyna. Nei eg er definitivt ikke noe A menneske, hvilket kan bli frustrerende for Doc som også våkner av vekkerklokka. Men men kom meg omsider på badet hvor eg dro på meg arbeidstøy, kamma håret, og pussa tenner. Så gikk turen på jobb da. Altså helt normalt hittil. 

Så vel i gang på jobben tenkte eg å bruke første pausen på å ta noen telefoner. Nei skulle ikke ta fra kollegaene mine sine telefoner, eg skulle ringe litt rundt. Det hadde nemlig skjedd en liten misforståelse der vi hadde bilen inne, skal ikke nevne hva da det ikke gagner noen. Da eg ringte dit og fikk prata med de ordna det seg. Ja gjengen på Røhneselmer er fantastisk serviceinnstilt, så de ordna opp uten å blunke. Flott gjeng der altså! Og Doc har henta hjem Forden, så nå er vi tilbake til to biler. 

7ED2FB8E C24D 488E 8BE8 B5D877671C21

Forden er hjemme!!

I dag skulle eg videre på sykehus igjen da, tredje timen denne uka. Eneste er at eg hadde misforstått bittelitt, denne timen var ikke på Ahus. Men eg fant da frem. En ting som kan være lurt å sjekke opp i når man har crohns og sitter mye på dass, er om blære og urinrør har tatt noe skade. Ja for å si det rett ut, sjekke om høna skvetter, eller om den lekker da. Denne undersøkelsen skulle tas hos Romerike Urologisk Senter, og det var egentlig det eneste eg visste. Har aldri gjort dette før, så eg hadde null anelse om hva eg gikk til. 

På forhånd fikk eg en SMS om at blæra burde være full når eg gikk inn, så eg var bare på dass da eg sto opp, og holdt meg siden. Hadde time kl 12.30, og eg vil påstå at det er lenge å holde seg. Vel vel, eg kom inn og fikk beskjed om å sitte på en rar stol med hull i, og tisse ned i ei trakt som førte ned til et litermål. Det sto på et apparat som målte hvordan eg tissa. Rare greier. Etterpå skulle eg i gynekologstolen mens de sjekka blæra mi, og da eg fikk se instrumentene fikk eg skikkelig panikk. Altså et metallrør på ca 30-40 cm skulle inn i blæra via urinrøret! 

D73879EE 9F0C 4F1E A914 AC111786C55C

Tisseprøvestol!

Dette var ikke akkurat godt, men faktisk ikke vondt heller. De titta litt rundt inni blæra, fylte den med vann, og ba meg hoste. Hele undersøkelsen var over på noen minutter heldigvis, og eg fikk gå på do på den rare stolen igjen. Etterpå kunne de konstatere at det ikke var noe i veien med blæra eller urinrør her, helt topp! Ellers vil eg meddele at de som jobber på Romerike Urologisk Senter er flinke folk, de har passe mengde med humor, og fikk meg til å le da eg hadde panikk, og de var forsiktige.