Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ikke i form likevel gitt...

Ikke i form likevel gitt...

Ikke i form likevel gitt...

Vanligvis når eg har vært sykemeldt de siste to årene har det vært fordi eg har vært sliten eller hatt smerter. Da har det ikke vært store problemet, eg klarte jo like godt å sitte i en campingstol som å sitte hjemme i sofaen. Men nå som eg har halsbetennelse holder eg på å gå på veggen etter to dager hjemme. Får jo ikke gjort noe fornuftig, og det er kjedelig å bare sitte her og hvile. 

Så er det vel begrensa hvor spennende et blogginnlegg blir fra sofaen med sykdom? Vel, eg skal ikke klage, for utenom crohns’en er det ikke mye eg har vært syk, og nå er halsen på bedringens vei. Det å få beskjed av en lege om å slappe av og hvile er faktisk ikke bare bare, ikke når man er syk på den måten at man bør holde senga eller sofaen. Det er kjedelig. Joda, man er slapp og sliten, men likevel.

77BCE2F5 6363 4683 9396 C7FDD7833414

Nå er eg jo som sagt på bedringens vei, så i dag tenkte eg at eg like godt kunne gjøre noe fornuftig. I 12 tida fant eg frem spylervæska og tørkerullen, og litt friskt mot, og begynte på husvasken. Følte med i god form, så nå skulle det bli reint! Ca 15 min seinere måtte eg ha pause. Såpass ja, tenkte eg og slappa av like lenge. Gikk på igjen og fikk vaska litt mer før ny pause. Sånn gikk altså dagen, vask/pause, og rundt kl 18 var eg ferdig med alt unntatt gulvene. Dette er noe eg vanligvis gjør på ca en time, og nå brukte eg 6 timer, så eg skjønte at formen kanskje ikke var på topp likevel. 

6F03971D 1CA8 4230 B253 D1C6CA634CE2

Ute har Doc drevet med hagelåven, den måtte jo ha vegger igjen etter hagefesten. Han var hjemme fra jobben i 15 tida, og har vært ute siden. Aktiv type han der, om han setter seg ned sovner han, så han må drive med noe hele tida. Eg har vært så vidt ute et par ganger som holdehjelp da, men i dette været er det ikke noe heft selv om eg ikke er helt i slaget. 

Nå er det straks middagstid her, og ingen av oss er gira på å lage noe gourmet i kveld. Da ble det noe som lager seg selv. Rotfruktgrateng fra Sverige, den putta eg i ildfast form i ovnen, og noen nuggets som vi hadde i airfryeren. Dette serveres med noen ferdige sauser på boks, og gjerne en klatt ketchup. Enklere blir det ikke. Men eg kjenner jo nå at eg burde hørt på legen, eg burde kanskje valgt å hvile i hele dag, i stedet for å ta huset.