Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Kjolen røk på vei til bryllup!

Kjolen røk på vei til bryllup!

I går var vi i bryllup til fineste Nina og Jonny, det var helt fantastisk flott, på tross av mye enga musikk. Vielsen og feiringen var helt nydelig, og det ble jo blanke øyner både her og der. Men før bryllupet gikk ikke alt som det skulle.

Vi ankom Thon hotell Triaden litt før kl 12, fikk sjekka inn raskt og løp opp på rommet med bagasjen. Skulle bare skifte klær før vi skulle møte Jonny og forloveren på Egon, måtte skyndte oss litt da. MEN! Når vi kom inn på rommet var det ikke rengjort, senga var ureidd, det var søppel der, brukte håndklær over hele badet, og dassen var sprøytelakkert! Ekkelt!

Sa fra til stuepikene, og fikk da til svar at rommet ikke sto på lista, men de skulle rengjøre etter at vi hadde skifta klær. Da var det bare å strippe ned til trusa. Korsettet gikk greit å få på, og Doc skulle hjelpe meg med kjolen. Da vettu, nei da røk glidelåsen. Måtte eg gå med kjolen åpen bak? Helt ned til der rumpa går over til lår? Panikk! Krise! 

Heldigvis ligger Triaden kjøpesenter vegg i vegg, så eg dro på ei bukse og hettejakke, og løp inn på senteret. Saumfarte det eg så av klesbutikker, men alt var bare rare fasonger, mote... Siste butikken, VIC skulle være den som redda meg. Så noe som kunne være brukbart, raska den over hode innpå prøverommet. Den var noenlunde grei i str, og personale fant passende strømpebukse. Veldig forståelsesfulle og effektive damer i den butikken, de redda min dag i allefall. 

Tilbake på rommet var det bare å få på penstasen og løpe ned på Egon, der vi rakk ei pils og litt mat med Jonny og forloveren før de måtte videre. Oppe på lokalet var det dekka så flott med hvitt og sølv, og det sto et alter klart siden vielsen var på lokalet. Einar Gelius var den som fikk paret til å gi hverandre JA, en meget behagelig og hyggelig prest. Maten var indrefilet av svin og av okse, med poteter, grønnsaker, bernaisesaus og brun saus, helt nydelig! Etterpå var det kaker og kaffe, og Nina har bakt bryllupskaka selv, det er beundringsverdig for den var flott og god!

Resten av kvelden gikk med til levende musikk, dans, god stemning og godt i glasset. Tror dette må være det kjekkeste bryllupet eg har vært i (uten vårt eget da, haha). På hotellet i dag var det ingen nøkkelkort som virka i fjerde etasje, så der var det kaos. Dette har vi opplevd på flere Thon hotell, så vi kommer ikke til å anbefale det nei.

Har dere forresten gratulert fedrene deres i dag? Gratulerer Doc som har ei nydelig datter, og gratulerer til min pappa, som er den kuleste i verden!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen