Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Heldig med svigers!

Heldig med svigers!

Dagen i dag blir innholdsrik. Først skal vi kjøpe maling til stua, og kanskje noe mer på butikken. Etterpå skal vi hente dattera til gubben, og stikke i familieselskap for å feire bursdag hos svigers. 

Det går mange artige historier om forskjellige svigerforeldre rundtom, og ikke minst mange kallenavn. Kan nesten virke som om folk flest har et anstrengt forhold til sine svigerforeldre. Det har ikke eg. Ingen fæle historier, og ikke noen rare kallenavn har eg funnet til dem. 

Tror nok eg har vært heldig med hele pakken som fulgte Doc's "ja" i 2015, for eg ser ikke noe å klage på her. Dattera Tonje ser ut som ei barbie dukke, bare med en god del mer hjerne da, hun har forutsetninger for å klare seg bedre enn de fleste i verden. Og Doc sin bror med familie, en meget oppegående gjeng som stort sett smiler. 

Så tilbake til svigers. Mer godhjerta mennesker kan fort bli vanskelig å finne, de er så hjelpsomme og snille, ingenting er noe problem der. De er også blant favorittmenneskene til Tassen, vi kan ikke nevne "besta og best'n" uten at han blir helt vill. De er altså herlige mennesker med helt rette humoren etter min smak, og vi har mye moro sammen. De har jo tross alt oppdratt Doc da.. 

I tillegg kan vi prate om alt mellom himmel og jord, de er jaggu gode å ha på alle måter. Om eg skulle få en mulighet til å velge svigerforeldre helt uavhengig av mann, hadde eg valgt dem igjen, uten tvil. Så nå skal vi altså til Odal'n og feire bursdagen til svigermor, da går nok kvelden i prat og skratt og hygge. 

En god lørdag ønskes alle dere også!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen