Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Halloweenfest ble etagilde

Halloweenfest ble etagilde

Da var denne helga over, og godt er det. Ikke misforstå meg, det var skikkelig gøy, men nå er det sofatid som gjelder. Vi har hatt halloweenfest med familie og gode venner, og det ble mye god mat og moro. 

Det skulle jo være fest lørdagen, men en dag er jo ikke nok for folk, så de fleste gadd ikke vente til lørdag. Onsdag kom foreldrene mine fra Vestlandet, torsdag kom "adoptert familie" fra Sørlandet, og fredag kom resten av gjengen. Da var det bra fullt her, og enda kom flere lørdagen. 

Fem bobiler, to vogner, og en buss på tunet, pluss at gjesterommet var booka. Flere som bor i nærheten kom i bil, og eg tror jaggu noen sov i bilene sine også. Fredagen spiste vi jo Smalahove som muttern og fattern hadde med, så nå kommer mer om lørdagen. 

Gjengen var jo sliten, men før formiddagen var passert hadde flere kommet i form. Eg jobba noen timer med å komme meg opp av en stol, så eg kunne dra meg i dusjen. Når dette endelig var overstått var de fleste i godt strøk, og det nærma seg mat igjen. Denne gangen hadde flere bidratt. Det var helt fersk hjortegryte fra Vestlandet, Anne-Lise og Hans hadde med elgsteik, og Doc hadde ei fleskeside. Kort fortalt var menyen svin på skogen som hadde elga, og det var fort hjort. 

Ellers var det fest og moro, mange fine antrekk og mange flotte folk. Eg vil takke alle som var her, for etter all oppussing og styr trengte vi akkurat dette. Vi har kosa oss veldig!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen