Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Sinnasnekkeren her?

Sinnasnekkeren her?

Nå er det vel nok oppussing på ei stund? Badet ble ferdig i går! Så nå har vi jaggu tatt kjøkken og bad på under ei uke, og alt uten det elektriske har vi gjort selv. Otto Robsahm kan bare gå og legge seg, for så effektiv klarer ikke en gang han å være i tillegg til full jobb. 

På badet bytta vi do og lokk for ei lita stund siden, og veggene er foreløpig hele og fine. Så her var det bare gulv og dusj som absolutt måtte byttes. Gulvet var jo for såvidt helt, men det brun-rød-oransje belegget fra flower powers tiår har vel gjort jobben sin. Vi fikk derfor hjelp av Ole Kristian i Forente Rednecks til å legge nytt. Her valgte vi et svart belegg, med litt spill i gull og sølv. Med svart dusjkabinett ble dette knallstilig. 

Ang dette dusjkabinettet, så ser det jo bra ut, helt til du tar i det. Altså IKKE finn på å kjøpe kabinett på Jula!! Skruene som fulgte var for korte, og hullene til skruene passa ikke. Hylleplata til såpe er 1 cm for lang, og feste til fotmassasjen var for langt fra en an, så den får ikke hengt slik den skal. Knekte bein var det også, dørhåndtakene er skakke. Nei dette var jalla! Men nå står den da der, og så mye banning og knoting det var å montere denne, så gidder vi ikke demontere nå. Og det ser da bra ut på avstand.

Hvor mange andre klarer å pusse opp både kjøkken og bad på under ei uke? Synes det er bra eg, når vi ser på sinnasnekkeren at enkelte bruker opp til 8 år på å liste ett rom... I tillegg til all oppussinga har det balla på seg med biltrøbbel også. En bil er på verksted og den andre starter bare når vi roter i noen kabler. Men nå holder eg på å møte veggen, så frem til søndag blir det å være med familie og venner, og slippe tankene fri. Drite i hus og oppussing noen dager, prøve å slappe av og kose oss litt. Det fortjener og trenger vi virkelig nå! 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen