Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
En dag på IKEA..........

En dag på IKEA..........

ALDRI MER! Eller jo.. Vi må jo selvsagt inn igjen å hente det dem var tom for i dag. Men denne dagen har i allefall gått alt annet enn fort, og har bydd på problemer og vas og tull. Vi har konkludert med at hadde det ikke vært for prisen hadde vi aldri handla her! 

Vi starta med friskt mot  i femtida, og bana oss vei opp til kjøkkenavdelingen. Var rask med å logge på kjøkkenplanleggeren, fikk printa ut hele blekka med alle artikler. Det var noen av hvitevarene vi ville endre på, så vi kontakta personalet for å få fiksa dette. Eg slang hele blekka med samtlige kjøkkenartikler i bordet, og Doc pekte ut de hvitevarene vi ville endre i bestilling. Fikk da beskjed at alt var klart, bare å betale og hente på vareutlevering. 

Men så skulle vi se på benkeplata, og der fikk vi vite at det nå bare var bestilt og betalt for hvitevarene. Da hadde ikke hun første IKEA-dama skjønt at vi skulle ha hele handlelista, men trodde vi bare skulle ha de artiklene vi endra på. Vel vel, ny kølapp og en liten times venting seinere fikk vi lagt inn bestilling på resten. 

Så skulle vi se på gulv, for det skulle være grisebillig på IKEA. Men nei. Eg betaler ikke 200 kr/kvm for gulv her. Nå må eg sette min lit på Doc, som i morgen må handle gulv aleine!! 

Da var det bare å stikke ned på vareutleveringa og hente alt. Selvsagt hadde dem ikke alt på lager, og i tillegg mangla det noe som sto i beholdning. Men vi tok med det som var, og lempa det inn i bilen til Johnny og kjørte hjem! Det som gjenstår i dag er å få alt ut av bilen til Johnny, så tar vi kvelden for nå. I morgen skal hele det gamle kjøkkenet rives, bort med styggedommen! Romerikes andre styggeste kjøkken blir historie!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen