Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Doc om Rednecks

Doc om Rednecks

Får mange spørsmål om Hva er en Redneck. 

Tja ikke lett å si, men er helt klart mere enn bare fyll noe som mange i disse dager har fått inntrykk av, men klart han går jo ikke av veien for en sikkelig bygdefest med god musikk og musikk smaken er stort sett bred selv om jeg selv hører mest på country musikk. Ellers vil jeg vel si at en Redneck er som regel en praktisk person som gjerne hopper ut i nye prosjekter med sag, hammer og sveiseapparat der han titt og ofte feiler, men prøver bare på igjen på nytt he he he .

Rednecken går heller ikke av veien for å hjelpe andre uten å måtte ha noe igjen for det . Rednecken er vel kanskje over middels inntresert i ting som durer og bråker, litt jakt og bygdeliv. Mange tror også att Rednecken er lut fattig bor i skur og er urenslig he he he. 

De fleste rednecks er helt vanlig og oppegående mennesker med godt hjerte og respekt for andre tror nok rednecken ikke er så opptatt av hva andre måtte si og mene . Som sagt er Rednecken stort sett som folk flest, tror også det lever en liten Redneck i oss alle ???nå er vogna pakket og klar for nok ei helg med UDS grilling, trivelige folk og god musikk med hilljacks ????

- DOC

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen