Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
FRA Å BLI MOBBA UT FRA TRENINGSSTUDIO TIL PERFEKT KROPP PÅ 1-2-3

FRA Å BLI MOBBA UT FRA TRENINGSSTUDIO TIL PERFEKT KROPP PÅ 1-2-3

Dette sitter litt dypt å fortelle sånn på en offentlig blogg, men eg kaster meg ut i det. Eg har alltid hatt mye cellulitter, fra tidlig ungdom har de vært synlig på lårene mine. Vet det ikke bare er noe eg føler og tror selv, for eg har fått kommentarer og bemerkninger på dette fra 15 års alderen og helt til sist nå i vår.

En ex lurte en gang på hvorfor eg var så klumpete fra knærne til ræva, da var eg 15 år, veide 50 kg og var 170 høy. I gymmen på ungdomsskolen og videregående hørte eg ofte mumling om lårene mine, JA EG HØRTE DERE. Tro ikke at sånn kviskring ikke legges merke til.

Dette gjorde jo til at eg I lange perioder stort sett har brukt knebukser blant folk, bortsett fra på fest og festival der folk likevel er dritings. En dag for noen år siden, i en alder av 29-30, slo det meg; hvorfor bryr eg meg egentlig om dette? Om det er fælt å se meg i shorts kan dere jo bare se en annen vei. 

Eg bestemte meg faktisk ikke før i vår å teste fenomenet tights på trening. Ja det er synlig der også, men nå var eg lei av de svære joggebuksene. Dro på tightsen og stakk på trening med ei venninne. Oppvarminga gikk jo greit, egentlig gikk det meste greit helt til vi skulle kjøre noen økter på biceps. 

Det var nesten tomt og vi stilte oss fremfor speilet så vi kunne perfeksjonere øvelsene. Det var da de tre andre på studioet begynte kviskringa. De kom til og med bort til oss, stilte seg rett bak meg, og pekte på ræva og lårene mine og lo høyt. De prata polsk, så hva de sa vet eg ikke, men både venninna mi og meg fikk mer eller mindre bekrefta at det var lårene mine som var samtaleemne. 

Vel vel. Dette var i vår. Nå er sommeren over, og det er på tide med noe nytt og morsomt! Etter å ha fått dagstilling har eg og naboer/venninner kunnet finne på litt sammen, og det ble altså pole dance kurs. For å klare øvelsene må man ha på shorts, helst en litt for kort en siden man bruker skinnet i øvelsene. Dette var ikke eg komfortabel med, men eg fikk jo høre der at cellulitter og litt ekstra er perfekt for pole dance. Man trenger det for å kunne "henge" på stanga. Fikk dere det med dere?? Eg har PERFEKT kropp til noe! Jepp, eg har gått fra å ha komplekser for lårene mine i 15 år, til å nesten bli stolt av de. Tro om eg skal fortsette med pole, i stedet for bare vanlig styrketrening! Og det anbefales for alle. 

#trening #mobbing #cellulitter #tynn #tights #pole #poledance #dance #polefitness #perfekt #biceps #speil #øvelser 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen