Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
DASK PÅ POLEDANCE KURS

DASK PÅ POLEDANCE KURS

Da er eg godt i gang med å leve igjen etter 13 år som skiftarbeider, nå som eg bare går dagen har eg noe som heter tid! Den kan faktisk deles inn i flere kategorier, som kan slås sammen etter ønske. Kjærestetid, husarbeidtid, venninnetid, treningstid, alenetid, TVtid osv. 

I dag har eg valgt å bruke tiden etter jobb på venninne og trening, eg har nemlig fått med meg den gode naboen, Linda, på poledance kurs. Det er en kunst som krever beherskelse og koordinasjon av kroppen, vi får trent både teknikk, motorikk og muskler. Samtidig får vi nok skravla litt innimellom, vi er jo jenter.

Unicorn Pole Studio er stedet, og instruktøren Diana skal forsøke å lære oss denne kunsten. Hun fikk sammen med en til Poledancer, Mai, 1. plass i kategorien Professjonal Doubles i årets NM i Pole. Så dette har vi virkelig troen på!

Nå er det bare noen timer på jobben, noe mat, og så stikker vi på kurs. Dere skal nok få fullt referat om både brannsår og tryninger senere, for det blir garantert litt feiling når de mindre trente Linda og Dask skal svinge på stanga. 

Unicorn Pole Studio på nett

Unicorn Pole Studio på fb

Unicorn Pole Studio på insta

2D0EDB80 A0C6 4F31 B108 34EBA0185448

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen