Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
DOC FIKSER UTENDØRS FAMILIEMIDDAG

DOC FIKSER UTENDØRS FAMILIEMIDDAG

Jaggu var gardsplassen full av folk igjen, så Doc for kose seg med å diske opp med mat til hele gjengen. Nå er foreldra mine her, foreldra hans her, søstera mi Monica og ellers mye folk. Det kan vel nevnes at det er vin i omløp, og stemningen er god. 

Fra saloonen kjennes duften av fårikål, der står Doc og titter i grytene for å passe på at alt går riktig for seg. Han koser seg når han får lage mat utomhus, det er vel en form for hobby. Joda, vi har ikke mindre enn sju griller, pluss bålplassen og vedkomfyren, så mye av matlaginga skjer uten strøm. Alle vi som venter i spenning i dag setter jo pris på dette, maten får jo en helt annen sjarm når den blir tilberedt slik. 

Det er forresten ikke reint sjelden at vi har familie på besøk, både familie og venner vet jo adressa vår, og flere av dem har "faste" plasser på gardsplassen her. Det er ikke alltid vi vet når dem kommer heller, plutselig står dem her og gliser. Det gjør jo ikke noe det, for vi er jo over gjennomsnittet sosiale. Siden vi ikke alltid vet selv når vi får besøk eller skal ha fest, har Doc døpt om plassen vår til Bingobanden camping, med åpningstider i tide og utide. 

Nå er fårikålen inntatt, og søstera mi har kommet med dessert, Irish coffee. Sola er på vei ned, og vi kjenner høstlufta kommer sigende. Doc er snartenkt og har fyrt i bålet.

#fårikål #familiebesøk #mat #middag #gjester #camping #glamping #bål

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen