Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
WOHOO! FIKK STILLINGEN EG SØKTE PÅ!

WOHOO! FIKK STILLINGEN EG SØKTE PÅ!

Nevnte vel sist uke at eg hadde søkt på en ny stilling på jobben. Men nei, det er ikke store forskjellen fra stillingen eg har fra før, så største forskjellen blir arbeidstidene. Det blir jo stort sett de samme arbeidsoppgavene som før, noe eg føler meg flink til, uten å skryte. Eg har nå for første gang i livet fått en 8-16 jobb! Selv med CV helt tilbake til 1998, er dette faktisk noe helt nytt for meg. 

Leksehjelp, bonde, butikkmedarbeider, kantineansatt, vaskepersonale, smelteverk (Rolls Royce), solcellefabrikk (ja faktisk den i serien Frikjent), serviceansvarlig, produksjon, og nå lager. Alt dette er blant ting som står på min CV, men ikke noe av det har vært i "folkelige og sosiale" arbeidstider. Nå gleder eg meg til å kunne være mer sosial, kunne følge med på TV serier og faktisk kunne dra på kino eller date med Doc midt i uka!

Joda skifttillegget forsvinner jo, men hva skal man med det når man ikke har ork eller tid til å bruke det? Nå er trivsel og helse prioritert, og det skal bli godt!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen