Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
ER EG EN KJELTRING?

ER EG EN KJELTRING?

En historie fra en countryfestival passer greit på sensommeren nå, siden de fleste festivaler er over, og man sitter med friske minner. Dette faktisk er en 10 år gammel historie, men dem er litt snodig siden eg ikke helt vet om eg faktisk var kjeltring eller ikke. Vel, om du leser til endes, må du gjerne føle deg fri til å bedømme saken. 

Det var sommeren 2007, vi var en gjeng som skulle på countryfestival i Seljord. Flere busser innreda til festivallivet og noen venner med combicamp, sto klare for å ta turen over Haukeli på fest med god musikk og godt lag. Og flere kjentsfolk eg skulle møte der. Alt var klart for ei heidundrande langhelg. 

Etter mange timers kjøring, ukjent antall pissepauser, og en fergetur, nærma vi oss innsjekk. Det gikk jo greit, vi fikk tildelt plass og rigga oss til. Gikk ikke lange tida før håndbrekksdrammen var på plass, og da var det på tide å gå en runde for å finne flere kjentsfolk. Skulle da møte en kamerat som har drevet en del som artist innen countrysjangeren. (Eg har forresten vært med i en musikkvideo med han, link HER) Da eg endelig fant denne Vadsøværingen, satt han med en haug med hyggelige folk fra Jæren. De ble eg fort kjent med, og de har behandla meg som familie hver gang eg har møtt dem siden. 

Men så var det en av dagene eg skulle prøve meg på litt shopping da, dette er jo 10 år siden og edru var eg ikke, så hvilke dag det var aner eg ikke. Vi gikk da mot salgsmartnaen, eg og noen flere, i god tro om å gjøre noen kupp. Hatter, boots, beltespenner, sporer og mye annet kult var å se, men det eg hadde lyst på var en ekte Marlboro frakk (jepp er harry og stolt av det). Fant jo fort den boden som hadde det, men det var nesten bare i glatt skinn, og eg ville ha semska skinn. 

En hyggelig mann kom bort og spurte om eg trengte hjelp, og han klarte jaggu å peke ut den siste frakken som var semska. Med litt mer flaks var den selvsagt i str M og passa perfekt. Når eg leste prisen på den nette sum av 2500kr bestemte eg meg for å sette inn støtet! Pruting ligger i genet her, så eg pressa så langt ned eg kunne. Glad og fornøyd endte eg på bare 1700kr, bladde opp sedlene mine og betalte før eg vandra lykkelig videre. 

I det eg snur meg en ekstra gang, får eg se "selgeren" stappe sedlene i lomma før han la på sprang. Ble først forundra, men da kompisen min begynte å le, ble eg skremt. Den "selgeren" var pokker meg en kunde som akkurat hadde loppa meg for 1700kr! Ærlig som eg er, ville eg helst gå tilbake og si fra. Men frakken hadde eg på meg, boden var full av folk, eg sto kanskje 100 m bortenfor, og de som faktisk jobba der hadde fått øye på tullingen som la på sprang. Fant da ut at det var jo ikke eg som var kjeltringen her, eg hadde jo betalt ærlig og redelig. 

Måtte jo bare le av hele hendelsen til slutt! 

 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen