Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
GLEDEN AV Å GI

GLEDEN AV Å GI

Mange av dere har sikker sett at vårt "hjertebarn" har blitt SuperSelmaProsjektet. Det er en forening som støtter kreftsyke barn ved å gi lysglimt i en tøff hverdag, de gir barna små koselige gleder mellom de ellers så trauste sykehusveggene. Det er mange som gir til kreftforskning, og det er jo vel og bra. Men hva med små uskyldige barn som sliter akkurat nå? Det skal så lite til for at de får en bedre dag, og det er akkurat dette gjengen bak Superselma gjør noe med. 

Vi hadde en svær hagefest i sommer, med hønebingo, loddsalg, live musikk, linedanceshow og mye mer. På forhånd bestemte vi oss for at overskuddet skulle gå til Superselma. Det var ikke noen liten sum vi hadde samla inn. Så når vi for ei uke siden møtte Tommy Kristiansen, far til Selma og grunnlegger av Superselma, var det like før det ble tårevått da vi kunne overrekke hele 10 000 kr. 

Det gir en ufattelig god følelse å kunne bidra til et så bra prosjekt, og vi kommer til å fortsette med dette. Om flere har lyst og mulighet, er det bare å vipse til 77762, summen er helt valgfri, og alt hjelper. 

Du kan også lese mer om SuperSelmaProsjektet HER

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen