100% Dask!!

100% Dask!!

Jaggu! Nå står ikke verden til påske! Med en kronisk sykdom som gjør veldig mange ufør har eg nå klart å komme tilbake i full jobb, altså 100% på lageret. Medisinen eg får gjør nytte for seg. Eller det vil si, vet ikke om det er den ene og alene, eller om det er litt placeboeffekt ute og går, men det virker. Og det beste, det er null bivirkninger utenom akkurat den dagen infusjonen er!

8F4CD2BC BC20 4CCA 872B C82C866B7393

Som flere kanskje har fått med seg på «gamlebloggen» har eg jo MC, altså Morbus Crohns, som er kronisk betennelse som kan ramme hele fordøyelsessystemet fra munn til fisering. Dette kan være utfordrende å leve med om eg dytter innpå feil mat og drikke. Nå som eg har fått riktig medisin har dette blitt mye bedre, så mageknipen har nesten blitt helt borte. 

I det siste har eg også fått mye mer energi og overskudd, så nå har eg til og med fått trent litt. Dette er jo helt topp for meg, som har lagt på sofaen som en deig til heving siste året. Sist uke ble det dermed fem dager med jogging, og fire dager med lett styrke på strikk og pilatesball. Og så har eg fulgt en lavkarbodiett, ja riktig nok med utskeielse i helga, men det har ikke gjort noe utslag. Lavkarbodietten er også bra for MC, så lenge man holder seg unna løk, chili og ellers sterkt krydder. På ni dager har eg klart å gå ned to kg! Fortsetter dette er eg i bikini innen februar! 

Ikke bare er eg tilbake på jobb og trening 100%, vi har også bloggen som vi skriver på daglig, og akkurat har fornya totalt. Og i tillegg disse andre prosjektene som ikke kan røpes enda. Så det eg vil frem til, om du har MC i lignende grad som meg (betennelse i spiserør, magesekk, tarm, pluss et stykke ødelagt tarm, og blemmer i munn og svelg) så kan du faktisk leve helt normalt og vel så det, med de rette medisinene! Kjør på, livet er verdt å leve!

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Kjempebra!!!
Så godt å høre at medisinene virker!!! Er glad på dine vegne!!! Wow, 2 kg på 9 dager? Imponert...! Skulle ønske det var meg når jeg holdt på med «prosjekt julekroppen»! Hahaha... Flink er du!!! ?
Dask
Hahaha, ja den julekroppen ble større enn utgangspunktet her, men nå har det heldigvis snudd :P Var ute og jogga nå, endte med neseblod og vondt i bringa etter 1,5 km, så denne kroppen er ikke akkurat lagd for fart :p
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen