Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
#helsenorge - en god latter

#helsenorge - en god latter

Da er det endelig tid for å finne ut hva som feiler skulder og hofter. Er det ikke det ene, så er det det andre, sa kjerringa som blødde neseblod. Ja så her er det jo både betennelse i fordøyelsessystemet, og litt diverse vondt her og der. Nå har eg venta langt om lenge og lengre enn langt, på røntgen og MR av noen ledd, og det blir spennende om dem finner ut noe. Til Kongsvinger gikk altså turen i dag, og det er greit. Begynner å bli kjent på sykehuset der.  

Ingen venting for en gangs skyld, så eg kom fort inn på første post. MR av høyre skulder først. Ble da lagt litt halvskakt på benken og ført inn i trommelen, ja med lukka øyner selvsagt. Er jo litt vel trangt der, og eg vil helst unngå panikk, for da må eg vel til pers igjen. Samtidig kjempa eg en hard kamp mot hosterefleksen, for man skal jo ligge helt rolig. 

Man får jo på hørselvern med musikk i pga støyet, men den musikken hørte eg ikke. Kunne nok ha skrudd opp volumet en del ja. Men nå gikk det sikkert under 10 min før dem kjørte meg ut igjen da, det var jo kjapt. Glad og lykkelig for at det var over, skulle eg til å reise meg opp. Men nei. Dem hadde jo bare tatt feil skulder, så eg måtte snu meg og ta 15 nye minutter i "klaustrokammeret". Har man ikke klaustrofobi fra før, så får man i alle fall det på MR! Var så syndig å åpna øynene et øyeblikk, og alt eg kunne tenke på var "om det tar fyr her er eg dau"! Ekkelt..

Vel vel, tid for røntgen. Det hadde jo ikke gjengen her fått med seg tydeligvis, men eg hadde med innkallingspapirene, og der sto det. Siden det kanskje kom litt bust på radiografene, ble det jo noe venting. Noen kom ut i gangen og lurte på navnet mitt, og eg svarte høflig og pent. 

Etter ikke så altfor mye venting, kom eg inn. Da var det bare å strippe ned til trusa og legge meg på en benk igjen. Denne gangen var det bare fire kjappe bilder i forskjellige vinkler, så det gikk jo fort og smertefritt. Selv om noen av stillingene ga meg litt blåfilmfølelse. 

Vel overstått, og som seg hør og bør, belønning. Det fikk eg alltid som liten av muttern når eg var flink hos lege og tannlege. Nå i voksen alder er en vaffel i kiosken helt topp, og en liten iste. Og ute på parkeringen var det jaggu over en halvtime igjen på parklappen! Da har det altså gått unna i dag da, det er ikke verst, til tross for dobbelt med MR og glemske radiografer.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen