Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Jacuzzien får eget rom!

Jacuzzien får eget rom!

Jacuzzien får eget rom!

6F417C07 840F 420C AA37 0887E59970F5

Da skattepengene kom i sommer var det ikke tvil om hva vi ville bruke de på. Vi har lenge ønska oss Jacuzzi, og da hadde de tilbud på Jula. Dette oppblåsbare boblebadet har vi brukt mye, det har hjulpet en god del på helsa vår. Vi kjøpte det med vel viten om at det ikke tåler vinterkulda her, dermed begynte vi å bygge et eget rom til den i garasjen, så vi kan nyte bobler hele vinteren også. Dette har vi pusla litt med innimellom når energinivået har tillatt det, så nå nærmer det seg klart her. 

36D09ED3 7FC0 4F42 90EC C602555A24C4

Tungt å male tak uten rulle og stang...

Målet er ikke at det skal være noe eksklusiv luksus, men at vi skulle gjøre det så fint og koselig som mulig med hovedsakelig gjenbruksvarer. Vi liker jo ikke kjøp og kast mentaliteten, så vi har tråla finn.no og markede på Facebook. I garasjen var det jo et rom innerst fra før, så det er en krok på ca 6 kvm ved siden av det. Der var det bare å sette opp en vegg på ca to meter pluss ei dør, og male.

Doc skulle i går en liten runde og hente inn noe maling, ei dør og litt div her og der fra finn.no og familie. Og da takka eg nei til å bli med så eg kunne slappe av hjemme. Men hva gjorde Doc da? Jo han tok med Tassen, han mente eg skulle bruke tida på å støvsuge, og når han kom tilbake skulle eg egentlig male. Nesten så eg sier «heldigvis» at crohns’en kicka inn og at Doc var så sliten! Det ble i alle fall heldigvis avslapping. 

D24FA5F8 DBFF 4476 8601 D863BAFB2035

Vel vel, med kvalme og hodepine ble eg liggende flat på sofaen og glane på tlf. Den har begynt å henge seg opp litt, men eg har jo bestilt ny da. Bestilte iPhone 11 Pro for ei stund siden, og begynner å lure litt på når den kommer. Uansett så har eg funnet litt tilbehør i mellomtida, for nå er det gode tilbud hos Lux-Case. Der har de veldig fine mobildeksler fra bare 89 kr! Mitt favorittdeksel i svart HER, med hunder HER og trådløs lader til bare 59,- HER. Da kan egentlig bare den nye tlf komme. 

6D5D321E 9F7B 4121 97F4 55BEF3B6116C

Blir litt sydenstemning her da

I dag har vi fått malt rommet, det var jo ikke store jobben, for det var et lite rom. Må si det er tungt å male tak uten rulle og sånn lang stang, men vi kom da gjennom det. Bare ett strøk til på ene veggen, så er det bare gulv igjen. Gulvbelegg har Rype, det får vi fikse neste helg. Rom ble ikke bygd på en dag, det gjorde heller ikke vårt jacuzzirom. I toppform hadde vi nok klart dette på et par dager, men vi har i stedet brukt et par måneder og er fornøyd så langt. Det blir bra til slutt! Følg oss gjerne på snap og insta for raskere oppdateringer.

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen