Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Fikk omsider cellegift i dag

Fikk omsider cellegift i dag

Fikk omsider cellegift i dag

Rett på sak; Vet du hva? Eg huska å ringe legen i dag. Applaus til meg eller? Ja siden eg sto på apoteket uten resept i går (innlegget om det HER), så måtte eg bare huske det i dag. Ringte først til fastlegen, eller til legekontoret der han jobber da. Etter noe venting kom eg gjennom, men der kunne de ikke skrive ut resept. Altså de kunne nok ha fått det til, men eg huska jo ikke det fulle navnet på cellegiften, og det er sykehuset som pleier å skrive den resepten. (Må nevnes for nye lesere at eg har ikke kreft, cellegift kan brukes til flere typer kroniske sykdommer. Eg har Crohns og har gått på disse medisinene nesten ett år)

Nei her måtte eg ringe sykehuset, noe eg så på som «en lett match». Fant nr på Google, slo det inn på tlf og ringte. Etter 5-6 ring sa en stemme noe sånt som «det er mye pågang, du er nå nr 4 i køen». et hørtes jo ikke så gale ut, men det er tydelig at alle disse tok seg god tid, for det gikk lang tid før eg ble nr 3. Etterhvert kom eg gjennom, og da eg ble satt over til riktig avdeling var eg plutselig nr 11 i køen. Jaja, tida gikk. Plutselig var det en stemme igjen, men denne gangen sa den at eg kunne trykke på 5 for å bli oppringt. Altså etter til sammen ca 20 min i kø fikk eg valget å bli ringt tilbake. 

253393AF E464 434F 86E8 5FBADF7A8297

Steike lettvint med knappebukse når man driver å stikker seg i låret! Den er forresten på tilbud nå!! ROSA HERBLÅ HERSVART HER.

Etter lunsj ringte tlf, og eg svarte. Da var det ei meget hyggelig og hjelpsom dame i andre enden, hun fiksa resept med en gang. Når eg har glemt å sjekke resepten, eg selv kommer i siste liten og stresser og må ha hjelp, da er det jaggu meg godt at det finnes noen snille ansatte på Ahus som gidder å ta seg bryet med å fikse resept for meg så kjapt! Da ble det cellegift på meg i dag likevel, var på apoteket i sta og fikk henta meg en pakke. Takket være den behjelpelige damen på Ahus! 

Og så må eg bare fortelle om noe morsomt. Det står faktisk om oss på Wikipedia nå, bare å gå inn der og søke på «Doc og Dask». Ja vi synes jo det var litt artig da, så det måtte vi bare dele med dere. Ellers er det jo lillelørdag, og vi feirer den i kjent stil - på sofaen!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen