Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Feil dag og bomtur

Feil dag og bomtur

Feil dag og bomtur

Jøss, er det tirsdag alt? Og den er i tillegg snart over. I kantina på jobben i dag var eg jo sikker på det var mandag, så eg ble faktisk veldig glad da kollegaene mine sa det var tirsdag. Da er det jo en dag kortere til helg, men samtidig steg panikken litt. Onsdag er cellegiftdag, og eg er tom for sprøyter. Det resulterte i at eg måtte innom apoteket på vei hjem fra jobb. 

La oss starte litt tidligere. I går var vi på middag hos svigers hvor vi spiste noe av det beste som finnes, fårikål. Eg lempa nedpå to gode porsjoner, ble stup mett, men klarte likevel å lure ned litt eplekake og is til dessert. Alt var bare nydelig godt, og da flytter mine begrensninger seg noe. Dermed har dagen i dag bydd på et par ekstra doturer, noe eg burde ha visst med crohns og kål. Jaja, det var verdt det, absolutt! Men det var da eg kom til å tenke på cellegiften, at eg hadde liksom to dager på å få tak i den, men så var det jo tirsdag da.

537CD774 37C7 4DB5 A2C9 F686CAC16C4F

Etter jobben dro eg innom apoteket, skulle ha både p-piller og cellegift. Når man går på denne cellegiften er det ekstremt viktig å ikke bli gravid, for det barnet ville hatt svært liten sjanse i livet. Flaks for meg at eg ikke skal ha barn, og kan dermed kjøre innpå med p-piller. Jaja, tilbake til apoteket, vel det gikk jo ikke akkurat fort på veien. Det er litt fascinerende at folk kjører i 70 hele veien i 80 sona, og når vi kommer inn i 70 sona gasser de opp til 80. Det var også litt venting på apoteket, som vanlig. Når det var min tur viste eg leg, og ba pent om det eg skulle ha. Nei, da var jo resepten på cellegift tom da, så da blir det en annen «frokost» på meg i morra. Eg MÅ virkelig huske å ringe legen etter ny resept i morra, så får eg kanskje tatt den i morra kveld. 

Ellers kan eg si det var helt gull å komme hjem til Doc og Tassen. Doc hadde laga pølse og ordentlig potetstappe, hvilket passa meg ypperlig så sulten som eg var da. Og etter middagen var det duket for et lite bad. Nå som det begynner å bli kjølig, og både rygger, hofter og knær verker, da er det virkelig undervurdert å hoppe i jacuzzien! Etter en halvtime i boblene blir man gjerne småsulten, så da var det jaggu godt eg hadde handla litt smågodt etter apotekturen. Og sånn gikk da dagen i dag, vi har igjen havna på sofaen, mett og glad!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen