Drømmen om ELbil

Nå i disse miljøtider hører man stadig vekk om både hybrid og EL bil, det er så miljøvennlig at det nesten er til å spy av. Men er det derfor folk går mann av huse og handler til dem blir både grønn og rød? Det tror ikke eg... De får jo kjøre gratis flere steder hvor vi andre må betale, bomprisen er enten redusert eller gratis. Parkering er ofte billigere eller gratis.  


De vanligste EL bilene

Regner også med det er DAB radio i disse EL bilene, så kjøperne slipper å kaste FM radioene, for det ville vel ikke vært miljøvennlig? Og hvordan produseres og destrueres disse batteriene? Men dette med pris, hvor mye strøm bruker du ekstra i mnd, om du ikke skulle ha lånt/stjelt strøm hvor enn du parkerer? Er det virkelig så mye billigere enn nyere dieselbil bruker? 

Nei nå skal eg ikke terge på meg noen her, det er ikke poenget. Eg bare lurer og er nysgjerrig siden eg selv driver og sikler litt på en EL bil. Den eg vil ha er ganske stor, med et plan bak. Ja en form for pickup faktisk. Den går greit, men er ikke like stillegående som for eksempel Tesla. Litt lyd er jo bare tøft. Og litt mer utslipp enn en Leaf, lettere å få svartrøyk. Min drømme EL bil er generelt litt tøffere enn den vanlige EL bil, så da lurer eg på om eg også vil få disse godene med fri bom og parkering? Eg drømmer nemlig om EL CAMINO, og den kan gjerne være grønn! 


Min drømme EL bil EL CAMINO 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen