Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Sjelden opplevelse denne helga...

Sjelden opplevelse denne helga...

Sjelden opplevelse denne helga...

Denne helga har vi gjort noe vi gjør veldig sjeldent, noe vi kanskje skal prøve litt mer av fremover. Vi har hatt ei ufattelig lat helg. Doc var jo på tur med jobben onsdag til fredag, og det var egentlig veldig behagelig. Eg kunne spise taco tre dager på rad, har for så vidt fått min dose for i år, og eg kunne benytte meg av tiden til å se på litt andre type TV program. 

CDF520C5 4E7C 4CA5 B0E4 6FCB14AAD1A4

Sofaslækking! Knappebuksa får du forresten kjøpt i ROSA HER, BLÅ HER, SVART HER.

Det blir jo litt mye dokumentarer, bilprogram, lagerkrig og sånt med Doc i hus, så nå fikk eg sett på disse Hollywoodfruene da. Vel, der virker det egentlig bare som om alle prøver å overgå hverandre, og eneste med noe i toppetasjen er Maria Montazami. Så har vi hun Gunilla, altså man skal ikke snakke stygt om folk, men der sliter eg litt. Overdriver hun alt med vilje eller? Nei det endte opp med lagerkrigen til tacoen disse dagene. 

Da Doc kom hjem ble det ikke så mye forandring egentlig, de samme TV programmene og samme stilling i sofaen, i hvert vårt hjørne rett ut. Han har hatt lange dager, og da er det godt å slappe av. Vi har sett på de typiske familieprogrammene på TV. Ti på topp med Staysman er jo artig da, og lørdag måtte Doc lide seg gjennom Skal vi danse, for det liker eg å se. Må ærlig si eg fikk klump i halsen av flere deltakere, mange tøffe mennesker på parketten. En av de som eg fikk størst inntrykk av var bloggeren Isabell Raad, herregud så mye fælt hun har opplevd i barndommen! Tøff dame!

FA206F3F E5D5 4417 BEBB 35EC1C845007

Frokosten både i går og lørdag bestod av egg, det er ikke helg uten egg. Lørdag var det egg og bacon, og i går hadde vi kokt egg. Er jo mye rart man kan lage med egg, og du har mye næring der, så hvorfor ikke? Ellers har vi fått rydda inn hagemøblene i helga, litt trist at sommeren er over. Nei vi liker ikke høsten, er ikke noe fint. Det er jo bare 50 shades of brunt. Doc har hatt en halvtime i jacuzzien, det gadd faktisk ikke eg. 

Nå er vi i full gang med ny uke igjen, men det var jaggu godt å slappe av etter gammelt, det blir litt for sjeldent! Så hva har du gjort i helga da?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen