Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ikke min dag i dag!!!

Ikke min dag i dag!!!

Ikke min dag i dag!!!

Da var vi kommet til en ny checkpoint, ja altså medisinering igjen. Kaller det checkpoint, for i gamle bilspill på Amiga 600 fikk man gjerne mer tid og energi når man passerte en slik. Medisinen min tas hver sjette uke, og dabbet jo litt av på slutten, så det er jo full gass igjen dagen etter eg har fått medisin. I dag hadde eg time kl 13, men det var ikke bare bare å komme seg til denne timen. 

08473000 084E 46D5 A8A3 129AAB1C403C 1024x769 resize

Først var det tid til å ta noen timer på jobb, det er jo greit nok det. Kjøpte meg gårsdagens baguett i kantina, både fordi eg hater matsvinn, samt at de er til halv pris. Vinn vinn tenkte eg. Men så var det jo ei sitronskive på rekene der da, og eg skal helst ikke ha i meg så mye sitrus. Dermed mageknip. Jaja, tenkte eg, får snart ny medisin, så det blir bedre. Etter tre timer på jobb satte eg meg i bilen for å kjøre til Ahus. 

Veien ned gikk jo greit, men da eg skulle parkere var eg så stressa for å ikke rekke blodprøvene som må tas en time før medisin, at eg klarte å sette bilen i R isteden for P, og trilla rett i bilen bak. Ups! Som den gode samaritan eg er, søkte eg opp navn og sendte mld til vedkommende om at h*n kunne kontakte meg. Ikke hørt noe enda, men eg har gjort det eg kan, så resten er ikke opp til meg. 

307398C7 B0E2 47C5 8F0A BA7DD06B0CC5

Så, fortsatt med noen minutter tilgode, løp eg inn på lab’en for å levere noen glass med blod. Der hadde de ikke fått noen rekvisisjon, og eg måtte løpe over veien til den nye IBD avdelingen. Der var de ikke fått opp noen skilting enda. Eg kom nesten sidelengs inn sånn som Kramer i Seinfeld, og bråstoppa for å klø meg litt i hode. Fant ikke noe IBD før ei meget hyggelig dame vinka til meg, hun satt i skranken og klarte å fikse rekvisisjon til blodprøver. Da kunne eg igjen løpe tilbake til lab’en i hovedbygget, så de kunne teste blodet mitt for hva det nå måtte være. Men det skulle ikke være enkelt, først fant de ikke blodåra, så etter litt pirking fikk de fylt ett glass, og de to neste måtte tas fra andre armen. Greit nok, det var jo ikke noen sin feil. 

Nå var eg 20 min på etterskudd, så eg var usikker på om de skulle rekke medisineringen. Etter blodprøver må man vente ca en time til svarene er klare, så eg kjøpte meg ei, hold dere fast, Pepsi Max! Vel på plass på nye avdelingen, fikk eg beskrivelser på hvor eg skulle, og satte meg for å vente. Der kom eg fort inn, og resten gikk egentlig ganske greit for min del. Altså de skal ha litt skryt på Ahus, for selv om det har skjedd noen feil under flyttingen, så var alle flinke og hjelpsomme for å rydde opp i det. Flotte greier!

299F6F5C FFD6 4F86 996F DCC437299E12

På vei hjem stoppa eg for å handle. Nå er Doc borte noen dager på seminar med jobben, hvilket eg tenker å utnytte litt. Veldig mange vet jo nå at han ikke skal ha grandis eller spagetti a la capri i hus, men han har flere ting han ikke vil ha i hus. Kresen gutt han der. Eg har nemlig ikke smakt vanlig «norsk» taco på over fem år! Det vi spiste på Taco Bell i USA kan ikke sammenlignes. Så eg handla inn og kjørte hjem. Lufta først Tassen, og satte deretter i gang med maten. Godt i gang oppdaga eg at det viktigste var glemt, nemlig kryddermix! Tok med Tassen og freste bort på Neskollen, og vel hjemme kunne eg fortsette. Men da oppdaga eg at mer var glemt, ja det er for lenge siden taco her, for nå mangla eg isbergsalat. Det fikk børe eller briste, nå var Dask sulten! Maten smakte vidunderlig, og etterpå har eg faktisk bare sovet ut etter medisineringen. Blir trøtt av den! 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen