Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Litt frustrasjon, og stooor overraskelse på TV!!

Litt frustrasjon, og stooor overraskelse på TV!!

Litt frustrasjon, og stooor overraskelse på TV!!

I dag har eg egentlig mye rart på hjerte altså, det er jo litt forskjellige tanker en kan gjøre seg i hverdagen. Man lever stort sett et rolig og bedagelig liv på bygda, her kan vi være oss selv, og bare det. Det holder liksom her. Men i et bedagelig bygdeliv er det mye rart en kan oppleve og se da, ja både på jobb, i trafikken, på sosiale media, og så videre. Nå tar vi først frustrasjonen, og så en gladsak på slutten. Akkurat nå er det trafikken som bekymrer meg.

Ja altså nå har eg kjørt veien via Algarheim og Nordkisa daglig til og fra jobb i over fem år, og må si meg ytterst sjokkert over enkelte sjåfører. Ingen buss, splitter nye BMW eller Tesla klarer holde sida si. At de tør! Eg har flere ganger måttet kaste Forden i grøfta for å unngå å smelle, så takk høyere makter for at Forden er en så god offroad bil. Og en ting til, når det er mørkt; hvor mange vet at man SKAL blende ned når man møter fotgjengere og syklister? Du visste ikke det nei? Nå vet du!

Så har vi de som ikke vet at de faktisk møter bil, for de sitter med blikket dypt ned i en skjerm. Så ufattelig mange er mer opptatt av å scrolle på fb enn å se på veien, at de nesten kjører ned både fotgjengere og møtende trafikk. Dette gjelder folk i alle kjøretøykategorier. Både yrkessjåfører og vanlige bilister, og det er skremmende. Har ikke tal på hvor mange ganger eg nesten har blitt meid ned selv. Og som om ikke det var nok, så sitter det faktisk folk og sender meg snap bak rattet daglig. Ikke gjør det, det er overhode ikke kult! Det er ikke noe som er så viktig på veien, at du som sjåfør må filme eller ta bilde for så å sende det til meg. Dette gjelder også ved ulykker, slutt å ta opp tlf for å dokumentere det. Å ha bilde/film av ulykker gjør deg ikke til noe kulere eller bedre person - tvert imot!

8CB96794 27AA 44C9 B8FE 20458CA48715

Dette får dere blant annet se mer av i kveld! Samme gjelder første bilde!

Ja det var all frustrasjonen for i dag! Nå til en litt mer morsom sak. Om du ikke følger med på charterfeber bør du likevel få det med deg i kveld, ja både gårsdagens episide (kl 19.30) og dagens episode (20.30). Vi blir så utrolig overraska at det er både banning, latter og tårer! Det var helt sykt! Og på spørsmålet om vi kommer oss hjem nå som Thomas Cook er konk (ja noen har faktisk spurt om dette), det er alt tatt hånd om. For det første så ble dette heldigvis filma i februar, for det andre så reiste vi med Norwegian. «Thomas Konk» haha! (Bare la inn litt overtrøtt humor helt på tampen)

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen