Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Plenklipper på søndag!

Plenklipper på søndag!

Plenklipper på søndag!

6F417C07 840F 420C AA37 0887E59970F5

Vi kan bare innrømme det med en gang, vi er skikkelig kriminelle! Jepp, vi jobba i hagen i går - på en søndag! Nå som det nærmer seg høsten er det jo litt å forberede ute. Siden vi var borte på et veldedighetsarrangement lørdagen, så vi oss nødt til å utnytte det fine været i går. Vi mota oss opp og gikk på med nebb og klør, nå skulle årets siste finpuss av hagen gjøres - søndag eller ei, for det var jo så gjengrodd at vi vurderte å kjøpe oss Offroad Crocs! Ja det finnes, og de er faktisk på tilbud nå, du kan kjøpe de HER.

4D4D0B86 D050 4F27 BF19 112EDAFB9C2B

Doc starta med hekksaksa og halverte hekken som hadde fått vokse fritt siden sist høst. Det var mye å ta der, men det fine er at man hørte knapt duren fra hekksaga, for naboungene kjørte crossykkel på jorde. Flott det, sunn hobby. Da Doc var ferdig å stusse hekken gikk han videre på andre buskvekster, tok noen rosebusker med motorsag, mens eg raka sammen rundt hekken. 

Doc fortsatte og tok gressklipperen en runde der han ikke hadde kommet til med sitteklipperen, nå skulle jo alt tas. I mens gikk eg løs med kantklipper rundt saloon, ved bålplassen og rundt Blitzen (ja grillen vår). Neida, det var ingen naboer som klagde på dette støyet heller, for de fleste naboene her dreiv selv på i hagene sine. Naboungene kjørte fortsatt crossykkel og ATV på jorde, og borte på skolen var det noen andre unger som spilte fotball. Ikke helt stille de heller. 

 F48465D0 3E1A 4904 B2F9 E1D662EA2D19

Vi fikk rydda opp etter oss og tok en pust i bakken, eller på trappa da, mens vi reflekterte litt over det med støy på søndager. Nå er det jo slik at de aller fleste i dag jobber i hverdager, og gjerne lørdager. Eller så er mange er bortreist eller har andre morsomme ting å drive med på lørdager. Da er det liksom bare søndag igjen til å få gjort noe fornuftig, og når været var så bra som det var i går måtte vi utnytte det. Nå er det i alle fall unnagjort, samtidig som naboene har fått gjort sitt. Det er jo uansett bare godlyder alt sammen, det ble penere her og der, og ungene kosa seg! Men det beste med hele hageryddingen er at vi i dag kunne nyte siste sommergrillingen ute på bålet.

Dask

Skrevet av : Dask

Roger
Tja, og nei
Bryr meg strengt tatt ikke om at folk jobber i hagen på søndager, men har "sutra litt" for meg sjøl(ja ok, på fjasboka) over noen som sto med motorsaga klokka 9 på en søndag på andre sia av elva.
Uten å være religiøs så tenker jeg at man kan vente til litt utpå dagen før man drar igang ?

Dask
Helt enig! Etter kirketid er en fin regel, da har de troende fått tiden sin, og de fyllesyke fått sovet ut ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen