Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Tatt på senga for en god sak!

Tatt på senga for en god sak!

Tatt på senga for en god sak!

Alle som kjenner oss eller har fulgt oss ei stund vet at vår hjertesak er å kunne glede kreftrammede barn under behandling. Vi har siden 2016, da Doc sykla Birken, støttet Superselma i deres arbeid for nettopp denne saken. Det er så fint å kunne være med å bidra til at barn i en tøff og vond hverdag, skal kunne få noe å glede seg over. Men det er også noen andre som gjør en god jobb for barn som ligger på sykehus, nemlig Sykehusklovnene. De sier at den beste reseptfrie medisinen uten bivirkninger er latter, og det er faktisk helt sant. 

60915B71 B9C0 4625 BE51 6AD3DB83DF11

Ordfører Knut Hvithammer holder tale

Min tidligere nabo Erna Blix har satt i gang et arrangement på Skarnes, hvor både barn og voksne kan møte opp for å gå tur sammen med klovner, da til inntekt for Sykehusklovnene. I år var vi invitert på dette arrangementet, noe vi aldeles ikke kunne si nei til. Dette var jo like spennende for oss som for alle barna, og det eneste vi hadde fått beskjed om at vi skulle gjøre, det var å bli intervjua. Ordfører Knut Hvithammer var også tilstede.

2A8758EC E89A 4407 A069 1D5094E2701C

Foto: Lars Fogelstrand, for Glåmdalen

Fredagen fikk vi litt nerver, det sto nemlig i avisa at vi skulle underholde. Da vi sendte mld til Erna svarte hun at avisa hadde nok bare skrevet feil, så vi tenkte ikke mer på det. Vi møtte opp i går med friskt mot, og hilste pent på folket. Både arrangørene og folkehøgskolen hadde kledd seg som klovner, pluss at den ekte Sykehusklovnen Pytt var der. Erna ropte oss opp for å intervjue oss fremfor alle de oppmøtte, og vi svarte etter beste evne på det hun spurte om. Og så sa hun at siden det sto i avisa at vi skulle opptre, så måtte vi nesten gjøre det da. Oy! Der steg pulsen bittelitt, men det var jo ikke så skummelt det vi skulle gjøre da. Vi fikk utlevert to baller hver i forskjellig vekt og størrelse, som vi skulle sjonglere med, noe vi overhode ikke fikk til! Men men, unga lo og synes det var morsomt, da er vel målet oppnådd. 

Vi ble ikke med på selve turen, men vi kjøpte start nr og kake for å være med å bidra. Og etterhvert som barna kom i mål sto eg og den ekte sykehusklovnen Pytt der og delte ut medaljer, det var jo litt koselig da. Etterpå var det tid for lykkehjul med mange flotte gevinster, og like mange glade vinnere. Og så var det tid for noe av det gøyeste for barna, å kaste kake på en klovn! Du kan tro latteren satt høyt da! 

74C82F87 8FC1 4933 BE7C 9BD316141D4B

Dagens høydepunkt for barna

På forhånd hadde det vært loddsalg, samt det var loddsalg med lykkehjul på stedet, penger for start nr, kake, saft og kaffe, og bidrag fra lokale bedrifter. Dette ble talt opp på slutten av dagen, og da Erna skulle lese opp hvor mye det ble, var det en del blanke øyne å se, for det var ikke noe liten sum. Hele 79 372 kr hadde de klart å samle inn! Helt utrolig flott altså, og fantastisk for oss å kunne være med på dette! Et virkelig flott tiltak av Erna, som vi gjerne er med på flere ganger!

Dask

Skrevet av : Dask

Tom Daniel
:)
konge :)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen