Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Jubileum og merkedag!!

Jubileum og merkedag!!

Jubileum og merkedag!!

Jaggu! Datoen i går var faktisk en spesiell dag for meg, det var en merkedag på både godt og vondt. Det var altså ti år siden eg flytta fra vakre ville Vestlandet. Det har vært både vemodig, lærerikt, spennende, morsomt, og mye mer. Det har vært savn og lengsel hjemmefra, men også en stor glede å ha fått så mange nye bekjentskaper og fine opplevelser, samt alle mulighetene som har åpna seg her. Lite visste eg for ti år siden at eg ti år seinere skulle være offentlig person på titteboksen, eller at eg skulle være med å gi ut musikk, og enda mindre at eg skulle bli blogger! Men sånn har det altså blitt, og eg trives godt med dette livet. 

Nordangervågen

Tenk, dette flytta eg fra!

Hele ideen med å flytte østover starta på det gamle nettsamfunnet Nettby, husker du det? Der ble eg kjent med mange fra Østlandet, og en dag bestemte eg meg for å stikke bort for å hilse på. De inviterte meg med på konsert med Vassendgutane, så eg hoppa i bilen og kjørte over fjellet. Vi hadde det jo utrolig moro, og etterhvert ble det flere turer, og eg fikk besøk fra Østlandet også. Da eg ble arbeidsledig samtidig som det oppsto en flørt var det avgjort. Selv om muttern og fattern og eg akkurat hadde bygd leilighet til meg i kjelleren hjemme, pakka eg snippsekken og stakk østover 20.09.09. 

Flørten gikk ikke helt som forventa, men siden eg hadde fått meg fast jobb ble eg værende. Eg hadde jo bygd meg et nettverk her, så det skulle ikke bli noe heft. Kjøpte meg rekkehus, og fikk spørsmål av noen bekjente om å bli med i en TV serie om rednecks. Hvorfor ikke? Tenkte eg og ble med, hadde jo ikke trua likevel. Det var her eg møtte Doc, han som eg nesten aldri snakka med, han bare var der. Han var alltid noen glass lenger på vei enn meg, dessuten hadde han ei dame som ikke likte meg. 

Doc og Dask nyforlova

Her fra kvelden da vi tydeligvis forlova oss

Året etter innspillinga, i pinsen 2014, havna jo vi på ei skikkelig rotbløyte, og vi våkna dagen derpå i mi seng, med strips på ringfingeren, og 300 gratulasjoner på fb. Eg letta på dyna og var sjeleglad for at eg var påkledd, før eg dulta borti han og spurte hva han gjorde i mi seng. Det var også Doc usikker på, men etter å ha summet oss litt, og bladd litt på fb fant vi ut at vi hadde forlova oss i løpet av natta. Huff - var en tanke vi der og da delte. Men etter frokost på senga, bestående av egg, bacon og Budweiser ble han tydeligvis imponert. Tja, kanskje vi ikke var så ulike likevel?

Siden vi ikke huska frieriet bestemte han seg for å overraske meg med et nytt frieri som vi kunne huske. Dermed sto han på scenen på Vinstra samme året, etter en Byting konsert, og fridde i mikrofonen! Dæven! «Ja det er greit, men det blir ikke gullring!» svarte eg. «Nei, du får finne på noe du da» svarte han, og vi var forlova på ordentlig. Bryllupet sto pinsen 2015, et skikkelig redneckbryllup i garasjen her. Camo brudekjole og oldtimer dress, Jack Daniels gifteringer, og boots på kaka. Det var et stilfullt og fint bryllup som vi kommer til å mimre om i mange år. 

 DA2DD348 D5A9 4699 BEE2 08C6E8308DDC

Bryllupet vårt 23.05.15

I 2016 kom omsider denne redneckserien på TV, og vi var med i to omganger til etter det, men da var det nok. I mellomtida hadde vi i tillegg starta blogg, som bare har økt i leserantall siden. Etter at vi takka for oss hos rednecks begynte andre tilbud å komme inn, og vi takka ja til Charterfeber. Sesong 9 som gikk i fjor ligger på viafree, og sesong 10 går på TV nå. Da vi begynte å dukke opp i charterfeber økte fort leserantallene på bloggen igjen, og vi bytta til uavhengig bloggplatform, hvor det bare har fortsatt å øke. Vi har jo også gitt ut egen låt i år, bare søk opp Sammen kan vi klare alt på Spotify. 

9E0BB87F 97BC 4517 B839 BF6A617489BB

Da Doc sykla Birken med Superselma i 2016 var de den største pulja noensinne, med hele 217 syklister til start! Fantastisk!

Sånn har altså mine ti første år på Østlandet vært, ja i tillegg til mye god mat som Doc serverer meg da, og en del artige treff, fester og events vi har vært med på. Og ikke minst de bekjentskapene eg har fått, med store band som blant annet Hilljacks og Steff Nevers! Men det største vi har gjort er å kunne bidra til Superselma, til sammen på de fire hagefestene våre har vi samla inn 80 000 kr til de, Doc har sykla Birken for de, og vi bidrar på alle måter vi kan. I dag er det Superselmaløpet, ta gjerne en titt HER om du også vil bidra. Pengene går til å hjelpe, opplyse, og glede kreftrammede barn under behandling. 

Så lurer du kanskje på om eg feira dagen i går da? Jepp! Eg dytta i meg en pose potetgull, spiste burger på jobb, og drakk champagne (altså First Price brus med fruktsmak) på kvelden. Og så har eg unna meg selv nye iPhone 11 pro! Den kommer ikke før om noen uker da, men med Svitsj fra Telia koster det ikke mer enn abonnementet eg har fra før. Helt topp! Og i dag skal vi på tur med selveste sykehusklovnene, følg med på snap og insta for oppdateringer!

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43

Dask

Skrevet av : Dask

Roger
Morro
Fløtta ned i 2001 jeg, jobb/skole fikk meg hit, og siden ble jeg her. Ett par forhold seinere er jeg grodd fast og blir en nordlandsk søring, eller særing, med røtter både i nord/øst/vest.
Dask
Må være et seigt lim de har her på Østlandet ;) hehe
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen