Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi svarer på syke rykter og spørsmål!

Vi svarer på syke rykter og spørsmål!

Vi svarer på syke rykter og spørsmål!

32553549 7AA8 4600 95AC 53EBFAD8C974

Ja nå har det blitt så mange rykter rundt oss at vi tenker det er på tide å oppklare noe av dette. For all del, om fremmede synes det er stas å prate om oss, er jo det bare morsomt, men noen rykter har faktisk gått litt langt. Dette er jo pisspreik som er så tydelig oppdikta at vi holder på å daue av latter her! Vel, vi skal svare etter beste evne. 

At vi er ute av Rednecks fordi

Dask krevde mer TV tid og Doc er høy på pæra

Doc var utro med Monika / Dask var utro med Kristian 

Doc kjørte gjennom huset til Kristian

Doc og Dask har ikke råd til å være med

Det var en hendelse med en tannbørste

Vi svarer

Vi har vel svart på dette flere ganger før, men saken er at vi trakk oss fra redneck’n fordi vi syntes det ble for mye, og vi ville gjøre noe annet. Hadde vi valgt å trekke oss om vi ville ha mer TV tid eller var høy på oss selv? Og disse ryktene om utroskap er like sant som Asbjørnsen og mo sine eventyr, bare at i eventyrene er det i det minste moral. Om det hadde vært utroskap er det vel rart vi fortsatt er gift, og om Doc hadde kjørt gjennom huset til Kristian hadde det stått i avisa. Men ja det ble litt dyrt å være med på denna redneck’n, det var ganske mange treff og fester under filming. Den tannbørstehendelsen var jo bare knakende moro, vi lo godt selv av det. Men det er nok litt sånn at det ofte blir lagt på og trukket fra i det folk prater om det, er jo sånn det blir gode historier av og legender skapes. Uansett er det moro at noen prater om oss da, og hysterisk artig at noen tror på sånt!

58BEFD29 73AD 4663 9BAC 502BA3D71059

Og her er månedens spm!

Har dere tjent mye på låten deres?

Jo mere dere streamer, jo mere tjener vi. Blir det mye vil det nok gå en slant til Superselma!

Ser dere på ex on the beach? Hva synes dere om det?

Tja, eg (Dask) har faktisk sett noen episoder. Tenker at de som er med er sikkert hyggelige mennesker utenfor kamera, men i en sånn setting hvor konseptet er å gire deltakerne opp gjennom sjalusi, kommer nok ikke deres beste sider frem. Programmet er nok i en litt annen sjanger enn vi vanligvis ser på. 

 1A3390DA 0B5C 4B43 AED2 9FE2EEF0BDAE

 Et tidligere bilde av oss, kjolen min får du kjøpt HER

Hvor lenge har dere vært sammen?

Vi har vært sammen i litt over 5 år og gift i litt over 4 år. 

Farger Dask håret daglig eller? Det varierer jo mellom platina og mellomblondt nesten daglig.

Nei, Hehe det er faktisk bare en veldig god sølvsjampo, og så spiller jo gjerne lyset inn litt også. Eg striper faktisk bare etterveksten 1-2 ganger i året. Sjampoen min kan du kjøpe HER, følger også med conditioner. Den er forresten på tilbud nå!

80BDF26B B336 4A91 AD5E 5433787B45F6

Hvorfor har dere brutt kontakten med Norske Rednecks? 

Vi har ikke brutt kontakten, det har bare blitt mindre etter vi trakk oss. Men vi har jo en forening sammen med Rype, så han og Anne prater vi mye med. 

Får noen av rednecks penger for å bli med i serien?

Det vet vi ikke hvordan det er nå, men det var ikke noe lønn da vi var med.

Får dere noe for å være med på charterfeber?

Det er vel egentlig en privatsak. 

Er dere naturister?

Njaaa, vi har vært på noen naturiststrender, og på naturistcamping. Nå er det lenge siden sist, vi har ikke hatt tid siste året dessverre. 

2F9D6B7D A9AB 41F6 90CB 8F4991D5A8E7

Gammel cowboy, men ung til sinns

Hvor gammel er Doc, og hvor er han fra?

Han er 48 årig fra selveste Odal’n, i følge han er det større enn New York. Sannheten er vel at om du blunker når du kjører forbi, har du gått glipp av det. 

Hvordan er forholdet mellom redneckmiljøet og det homofile miljøet?

Hos Forente Rednecks er det ikke noe annerledes enn forholdet mellom heterofile. Alle er like mye velkommen så lenge man følger regler og er hyggelig. 

Synes dere det er gøy å være med i Charterfeber?

Ja klart det, alltid moro i syden da! Så får vi oppleve mye artig, og vi reiser med gode venner. 

Hvorfor var dere ikke i bryllupet til Kristian og kona?

Det er personlige årsaker...

Fortsett gjerne å spørre om alt mulig dere måtte lure på, vi svarer så fort vi kan på snap eller insta, og kanskje ditt spm kommer i neste Q&A innlegg? Og har du hørt flere morsomme eller syke rykter om oss er det bare å skrike ut!

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen