Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Tassen ble syk

Tassen ble syk

Tassen ble syk

I helga var det krabbelag hjemme på Radøy, noe vi har gleda oss lenge til. Vi skulle kjøre over fjellet, for det er enklest og billigst når vi har med Tassen. Eg har brukt uka på å jobbe inn litt i timebank så vi kunne dra litt tidlig fredagen. Jo altså eg skulle jobbe noen timer da, og dra i 12 tida. Minuttene føltes som timer, eg hadde jo nesten reisefeber fordi vi skulle hjem til familie og venner. 

I 11 tida fredagen sendte Doc mld om at Tassen hadde kasta opp. Først fikk eg panikk og bestemte meg for å reise hjem med en gang, for det er jo et stygt virus som går for nå. Doc sendte bilde til og med, ja av spyet til Tassen. Det så jo egentlig ut som «vanlig» oppkast, hender jo han kaster litt opp innimellom. Da hadde eg alt logga av og var klar til å dra fra jobb. Formen til Tassen var ellers kvikk og rask, så vi tok sjansen på å reise. 

6879BE70 175F 4C5B BD93 6A648FD908AE

Etter vel en time begynte han å mase bak i buret sitt, så vi stoppa og lufta han. Da hadde han kasta opp en gang til, men fortsatt ikke noe blod eller slim, så vi fortsatte turen. På Hemsedalsfjellet ble masingen mer intens, da skjønte vi at her var det noe galt. Nærmere Lærdal ble masingen til gråt og skrik, og vi stoppa igjen. Der ville han ikke gå tur, han satt seg bare i grøfta og så dumt på meg. Dro han med litt til for å se om han gjorde noe, men nei. Han satt seg ned i grøfta igjen, og han begynte å spise gress. Det gjør jo hunder for å rense om det er noe gale, så vi lot han spise litt før vi kjørte videre. 

Etter gressinga ble det stille i bilen, han var faktisk helt rolig til vi var nesten hjemme på Radøy. Da kvikna han til, og så mye bedre ut. Så fort vi parkerte og fikk tingene i hus gikk eg en tur med han, tenkte å se om han fikk gjort noe, og det fikk han. Noe så til de grader også! Altså først kom det bare ei lita smaleperle, men ti meter videre huka han seg igjen ned. Han pressa så han skalv, og det som kom ut der, ja for å si det rett ut, det var en pinne på 5-6 cm og noen biter av et pledd. Hvordan får han i seg noe sånt? Og hvor lenge har han hatt det i magen? Han har jo ikke gitt noe tegn til dette før, bortsett fra at han har vært noe løs i magen i sommer. 

FE66B17D ACC4 42CB B122 36F5C6BBE8B4

Vel vel, bikkja fikk tilbake toppformen, så da kunne vi menge oss med gjengen og ta helg. Fredagskvelden var vi i gapahuken og spiste fårikål, og lørdagen var det krabber, reker og ellers mye godt på bordene. Veronica og Lene tok turen, så da var vi jo litt tilbake i «gamledager» igjen. Hadde det utrolig moro i helga, med familie og gode venner fra både Østlandet, Sogn, Karmøy, og så klart Radøy. Tassen har fått mye oppmerksomhet og kos, så han har hatt det moro også. 

E6998308 D78D 46F2 ABD4 F86B6071F513 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen