Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vil du vite når vi er på TV?

Vil du vite når vi er på TV?

Vil du vite når vi er på TV?

Nå er vi godt inn i årets chartertur, hvor mange forskjellige mennesker igjen har tatt turen til Granka. Det er litt fascinerende at Rakett TV (produsenten vår) har klart å samle så mange personligheter i en sesong, for ja, det er ganske mange som dukker opp etterhvert. De har gjort en bra jobb med castingen, mange interessante og mange morsomme reisefølger. 

Nå har vi fått vite hvilken episode vi kommer inn i, det er alt i neste uke, nærmere bestemt episode 9! Altså på torsdag om ei uke kan dere se på TV3 at vi ankommer ferieparadiset, eller om du har Viaplay (to uker gratis for nye brukere) kan du se det på tirsdag alt. 

ABE1CFE9 0273 4CE4 843C 9B5508CAC738

Vi er ganske spent på vår opptreden i serien selv, for det blir jo klippa veldig mye, og fortellerstemmen vinkler det så bra for at det skal bli litt mer interessant og morsomt å se på. Det eg kan si er at etter 6 timer på fly med den gjengen begynte eg å gå tom for tålmodighet, så eg er litt nysgjerrig på hvor mye som er tatt med av akkurat det. Morsomt blir det sikkert uansett, vi får da se!

Charterfeber går mandag,tirsdag og torsdag 20.30 hver uke på TV3, repriser samme dager kl 19.30!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen