Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Da Doc trodde han var i Central Park!

Da Doc trodde han var i Central Park!

Da Doc trodde han var i Central Park!

11.09.01 - datoen de aller fleste husker. Personlig har eg alltid vært veldig opptatt av USA. Har mye slekt der, og digger livsstilen på store rancher hvor cowboyene driver kveg til hest. Føler generelt en del tilknytning til USA, og har alltid gjort det. Derfor gikk terroren på World Trade Center veldig mye inn på meg. 

63787E9B 2DBD 4541 935F A4FAA02B4B1F

Nye World Trade Center

Vi har jo fortalt flere ganger om bryllupsreisa til USA hvor vi kjørte rundt i sørstatene i tre uker, og lærte mye om både fremsida og baksida av medaljen. Hvor vi ble kjent med ekte hardtarbeidende rednecks. Hvor vi fikk mange nye venner. Men vi har ikke fortalt så mye om mellomlandingen i New York, hvor vi var i nesten et døgn. Her opplevde vi også mye fint, som kan være vel så minneverdig å se tilbake på. 

F7BDD1BF 3657 4A70 8849 887413B13E14

Starten på bryllupsreisa vår

Vi var booka inn på et hotell i New Jersey, og så fort vi fikk satt fra oss bagasjen tok vi taxi til Manhattan. Første punkt på ønskelista var jo da så klart minnesmerket ved nye World Trade Center. Vi fant det ganske fort, og det var et stort og mektig bygg. Om de ikke var ferdig, eller om det var vedlikehold husker eg ikke, men vi kom i alle fall ikke inn. Da ble det en liten fortausrestaurant like ved, så vi kunne starte bryllupsreisa med en god middag, champagne og utsikt til nye WTC. Det gir meg enda gåsehud å ha vært på område der det skjedde, der 2 996 mennesker omkom i et grusomt terrorangrep. 

Etter mat og å ha rusla litt rundt der og titta ei stund, bestemte vi oss for å finne Central Park. Vi gikk og vi gikk, langt om lenge og lenger enn langt. Ikke visste vi hvor det lå, eller hvor langt det var til denne parken. Men vi var fast bestemt for å se den, for her hadde jo Garth Brooks slått alle publikumsrekorder enda ingen hadde troen på en countryartist i New York. Det var i 97 at han slo publikumsrekorden midt i hjerte av en storby, med sitt forrykende countryshow. 

4643F381 9CFD 4AF3 A11C 2FEEFA711CD0

Noe vi presterte å handle etter pubrunden...

Omsider openbarte det seg en park fremfor oss, og Doc stønna frem et «endelig!». Han ville eg skulle ta bilde av han der, og mens vi sto der og knipsa verre enn japanske turister i norsk fjellheim, så vi faktisk enden på parken bare 40-50 meter bortenfor. Det var altså ikke Central Park, men en hage til noen rikfolk vi hadde funnet. Litt snurt gikk vi videre og direkte inn på en pub, derfra ble det en puprunde i ei artig gate (vel, om det var vi eller gata som var artige, vites enda ikke) før kvelden innhenta oss. Vi skulle jo opp tidlig og fly til Memphis dagen etter. 

Dask

Skrevet av : Dask

Kristian
Fest
Dere er er helt rå ?Jeg og kona vil så veldig gjærne feste med dere. Jeg digger doc, rå mann!
Dask
Hyggelig å høre :)
Daftojenta
Haha
Haha så genialt ? jeg har faktisk vært i den parken, litt av en opplevelse. Synd dere ikke fant den, men morsom historie.
Dask
Hehe takk! Det blir nok flere turer på oss etterhvert, da blir parken prioritert ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen