Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Sommerens høydepunkter!

Sommerens høydepunkter!

Sommerens høydepunkter!

Hallayen! Klart for høsten? Det er pokker ikke vi! Doc har jo masa fælt om at «høsten kommer snart» nesten daglig siden mars, det er ingen tvil om at han hater både høst og vinter. Eg må jo si meg litt enig da, for alt er mye enklere når man ikke fryser eller er søkk våt av høstregnet, selv om høsten kan være pen. Men i dag som det var meldt flom, men ble strålende sol, er det ikke så verst. Jula er jo et lite lyspunkt på vinterhalvåret, det er jo midtvintersblot, og det feires med mye god mat.

 5E39036F 19EC 4498 A3CD F57EE0544D06

Byting på Fjellnær!

Men la oss nå mimre litt tilbake på denne sommeren, for den har vært helt fantastisk. Aner ikke hvor mange døgn vi har i campingvogn i år, og vi er nok ikke helt ferdige enda. Det er så mye vi har fått være med på og oppleve at eg ikke husker alt engang. Vi tar langhelgene i alle fall, og det starta jo alt i påsken. Da var det god vårluft, og vi var på Fjellnær med en hel gjeng for å høre på Byting. Dagen derpå der fikk vi skikkelig vårfølelsen, vi fikk jo litt farge da, og kunne sitte ute uten jakker. 

86D5DB45 2B1E 4E46 B289 1C05903144D7 

Dette var faktisk årets «bunad» på 17.mai!

17.mai helgen i år ble tilbragt på Montebello camping. Der ble vi kjent med mange artige mennesker, så det ble jo da flere turer hit seinere i sommer. Da hadde vi med venner, og Rype og Anne kom og overraska oss skikkelig. Ellers, når vi prater om Rypen, så har vi vært på både vårslipp og Redneck OL hos han i Sumpen. Det er jo aldri feil da, er sånn en trivelig og koselig stemning der. 

2B6A56B9 F11F 4F1D 814F C36797C6AE1A 

Hilljacks i hagen!

Hagefesten vår var en suksess i år, bare trist at det ikke blir neste år, men vi trenger hvile. På de tre siste årene vi har hatt hagefest har vi faktisk samla inn ca 80 000 kr til Superselma, er ikke det sprøtt? Vi har fått god hjelp av mange, og enda flere har bidratt. Tenk at vi kjenner så mange godhjerta og snille mennesker da, og at vi har bidratt til at Superselma kan glede og hjelpe kreftrammede barn!

13FEE716 A633 4C60 9CC9 00DDFB96986E

Denne snekkershortsen som går igjen på flere bilder (her fra Skjåk) har eg nå funnet igjen!! Den kan du kjøpe ved å klikke enten HER, eller på bildene av shortsen!

To helger seinere var det Skjåk, det var pokker meg bare nydelig! Når man har jobba iherdig i lang tid for å lage en festival med nesten 300 mennesker i hagen, så er det skikkelig deilig å selv få være festivalgjest på en så fin festival. Det er minimalt med rølp og tull der, og bare skikkelig god musikk, det må jo bare bli bra. 

3D6B4BD3 3660 4605 8968 5D310ED97FAA

Gutta krutt på høstlansering med TV3!

Innimellom alle disse treffene har det vært flere andre turer, men siste vi var på med vogna var på Bergen travpark. Der håper vi de slår til igjen neste år, for det var helt konge! Mye god musikk, og mye artige folk. Vi stilte jo sterkt med 11 vogner/bobiler fra fem-seks forskjellige fylker (om eg ikke tar helt feil). Og mandagen etter var vi i Oslo på to events med TV 3. Det var høstlanseringen og premierefest for Charterfeber, så det var jo i en helt annen sjanger, men minst like moro. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen