Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Eg stemte på....

Eg stemte på....

Eg stemte på....

Da har eg gjort min «samfunnsplikt» og dytta noen ark ned i ei urne. Ja altså eg skriver «samfunnsplikt» i hermetegn fordi det er overhode ingen plikt, men et valg. Det er ikke bare partiene man kan velge mellom, man kan også velge å la vær, men nå valgte eg altså å stemme. Selv om det er fritt valg om man vil stemme eller ei, håper eg så mange som mulig velger å stemme på det partiet som samsvarer mest med egne meninger.

Om mange ikke stemmer, blir det da egentlig et demokrati? Kan man da etterpå klage når ting ikke blir som en ønsker? Og hadde utfallet blitt det samme om absolutt alle over 18 hadde stemt? Vel, det er ikke godt å si, men en ting som kunne ha bidratt til at mange flere hadde stemt, om valget var på nettet. Det er noe eg mener vi burde få til med den teknologien vi har nå i 2019. 

AEC59012 2569 4F3E 9C12 E56190873F98

Nå har eg stemt på både fylkesvalg og kommunevalg, og eg valgte samme parti på begge områdene. Det er jo mange som velger å holde hemmelig hva de stemmer på, og eg forstår det meget godt med tanke på alle rare, stygge, frekke og freidige kommentarer man kan få på sosiale media. Likevel kan eg si så mye som at eg er ei ekte bygdejente (eller dame om du vil), så eg har valgt et parti som klarer å tenke litt utenfor bygrensene. 

Når det er sagt ønsker eg alle et godt valg, og måtte det partiet med folkets beste som hensikt vinne! PS: Nei eg kommer ikke til å diskutere politikk på vergen blogg eller sosiale media, men akkurat nå stemmer eg for å dytte i meg en pose potetgull!

Dask

Skrevet av : Dask

Du skrev jo aldri hva du stemte på
Dask
Det står i hvilken politisk retning eg stemte på, ikke hvilket parti ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen