Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vårt største problem

Vårt største problem

Vårt største problem

Så på et program om plast i havet, og pokker så jævlig å se hvor mye det virkelig er. Det er her visse partier burde bruke ressursene sine, og ikke på å tro at lille Norge skal redde verden med dette tullet med dieselbiler, bomringer osv, men det vil dem selvsagt ikke da dem da ikke får inn en hel masse kroner i avgifter. Kanskje på tide at disse partiene stikker finger’n i jorda og innser at det er i havet det virkelig er krise, og slutte å jatte om CO2 utslipp for det er virkelig ikke der det er krise, men nei da det hører vi egentlig ikke dem never i sine valgprogram. 

PLAST1

Kjenner jeg blir provosert av at dem ikke heller kan prøve å gjøre like mye der som dem gjør i byene med å nekte folk å kjøre, legge på bompenger, lage om bygater til fritidsområder som ingen bruker. Men som sagt da får dem ikke inn sine sårt trengte avgift kroner så dem kan farte verden rundt i fly og prate svada om hvor ille det står til i vår lille verden. Pokker for noen brødhuer - ja brødhuer. Noen av disse partiene tenker kun profitt og avgifter og gir egentlig faen i miljøet. De er bare en gjeng tullinger som leker politikere som lever inni sin lille rosa boble.

På programmet på TV så vi at ca 9 av 10 trekkfugler har opp i mot 20 plastbiter i magen, og noen av de til og med hel kork fra brusflaske. Vi så også at det er oppdaga tre store «øyer» av plast i havet, hvor bare en er tre ganger større en Frankrike. De viste hvordan søppelhåndteringen i Indonesia var, alle beboerne skuffa søppelet sitt ut i den 300 km lange Citarum elva, hvor dette bare renner videre ut i havet. 

 PLASTbird

Nei, bruk ressursene dere har, og seriøst prøv å gjøre noe med forurensningen i havet før det er for seint, for der er det virkelig snart for seint. Slutt å prat med kløvd tunge å gjør noe fornuftig, først da kanskje dere får min stemme.

- Doc  

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen