Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Dask sitt undertøy

Dask sitt undertøy

Dask sitt undertøy

Det er mye rart folk lurer på, og vi pleier jo å ha månedlige innlegg med spørsmål og svar. Men ikke alle spørsmål blir besvart der, nå er det spesielt ett spørsmål som har gått igjen nesten hver gang. Tro det eller ei, men eg får faktisk en del spørsmål om undertøyet mitt. Farge, fasong, pris, merke osv. Om de som spør er seriøse, perverse, eller bare har en ekstra dose humor, vites ikke, men eg skal gjøre et forsøk på å besvare dette her - uten å bli for seriøs.

Dask sitt undertøy kommer i utallige fasonger. Altså når det kommer til bh er det faktisk bare én som passer pr dags dato. Det er flere som er for store og enda flere for små, er liksom midt i mellom to idealvekter. Tallet vekta viste da vi gifta oss har eg ikke sett på flere år, men det får så være, vi har det topp samme pokker. Og heldigvis er det en stund siden vi så det høyeste tallet på samme vekta, målet er jo å rappellere målretta ned igjen til der hvor de fleste bh’er passer, men eg er dessverre nærmere de største bh’ene. Da blir det den svarte litt utvaska nød-bh’en med både polstring og blonder fra Triumph foreløpig, og innimellom en som er litt knapp, eller en litt stor som eg tilpasser med strips. 

AB95A662 EE84 45FB B687 E32E6F12BE97

Nå vet eg ikke om dere regner sokker som undertøy, men siden noen lurer tar vi det med. Helt ærlig, eg bare slipper bomba; eg har alle typer fra ull til halvsokker, til og med rosa ullhalvsokker. Jepp. For meg skal en sokk ha to funksjoner, holde føttene varme og/eller unngå gnagsår i sko, derfor har eg faktisk en egen type sokker til boots. De heter boot socks og er kjøpt i USA, joda, eg kjøpte en fempakning for å ha nok til festivaler og sånt. Disse er i et stoff som former seg litt mer etter skoen, og så er de litt høyere enn vanlige sokker så man ikke skal bli klam av skinnet i bootsene. 

F4F9E1FB 398D 421D A8C7 A3C0CAA24E03

Så til det de fleste spør om; trusa mi, eller undikken som vi sier på ville Vestlandet. Favorittene er de som er firkanta og helst litt utvaska, de er de aller beste å ha på. Har jo også noen nyere av samme slaget, gleder meg til de blir utvaska.. Doc måtte forresten låne ei sånn i Sumpen sist, han var lei i magen og litt for sein på dass noen ganger, dermed gikk han tom for boksere. Ja, eg har stringtruser også, i alle tenkelige og utenkelige farger. Eg kjøper de på tilbud, og da er det ofte bare grelle farger igjen, men det gjør ikke noe, for eg går aldri rundt i trusa blant folk likevel. Hovedformålet til ei stringtruse er å være truse uten synlig trusekant gjennom dungeribukser, da har farge fint lite å si. 

Satser på at dette ga svar til alle som måtte lure, for noe mer enn dette gidder eg ikke utdype. Bildene her er av meg ja. Det i bh tør eg legge ut fordi eg viser jo ikke mer enn om eg hadde hatt en topp med utringing, eller i bikini. Trusebilde er gjort litt kornete og uklart, så det er ikke realistisk likevel. Og sokkebilde, hvem tør ikke vise sokkene sine?

Dask

Skrevet av : Dask

Linda
Fantastisk besvart? det er mye rart man får spørsmål om! Men fantastisk at du tar det med en god slump humor ???
Dask
Man må kunne le av det meste, og det enkleste er jo å fleipe bort ting ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen