Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Q&A August!

Q&A August!

Q&A August!

Ja vi vet vi er i september, det har visst blitt en trend å være forsinka med spm og svar innleggene. Det positive er jo at vi har vært produktive, vi har vært på mange kule events, og vi har vært med på flere morsomme oppdrag og innspillinger. Vel vel, her har dere svar på mye av det dere har spurt om siste ukene!

Møtte dere noen gang Insta Heidi og Tom?

Nei, de har vi aldri møtt. På charterfeber reiser de fleste på forskjellige tidspunkt, men det hender jo at noen er der samtidig. Sist reiste vi med samtidig som Fred Åge og Sven Erik, og Tove og Bjørge, og vi møtte Harstadfamilien. Veldig hyggelige alle sammen. 

5021F98C B3B2 4430 AC1A FC3204B8DFAE

Når var dere på Granka, og når går det på TV?

På sist innspilling var vi nede de første to ukene i februar. Charterfeber går mandager, tirsdager, og torsdager kl 20.30 på TV3. Går du glipp av det på TV kan du alltids se det på Viafree eller Viaplay. 

I hvilken episode kommer dere inn i denne sesongen på Charterfeber?

Det vet vi faktisk ikke, men tror dere slipper vente like lenge som sist. Nå er det jo sånn at ingen er med i alle episodene, så det vil jo uansett bli litt hopping frem og tilbake mellom alle reisefølgene. Bare å følge med!

Har Dask silikon?

Nei, og vi skjønner ikke hvorfor vi stadig får dette spm. Dask har heldigvis god nok selvtillit til å slippe å fikse på noe. Dask kommer ALDRI til å ta silikon, dessuten trenger hun det ikke heller. 

343431F7 F34D 450D BB12 3381B24E07C1

Det er faktisk ekte vare

Hvorfor valgte dere en mittelspitz når dere fikk Tassen?

Det var Dask sine foreldre som egentlig hadde han, vi arva han fordi Dask sin far ble veldig allergisk. Vet ikke om vi hadde valgt denne rasen selv, for den krever en del både stell og aktivitet. Men vi kan trygt si at vi ville ikke vært foruten Tassen nå, han er jo hvitt gull. 

Hvor mye Jack Daniels drikker dere egentlig?

Så og si aldri. Det gikk litt Jack på fest før, men vi ga oss med det fordi man blir jo helt tullete av det. Til fest går det mest i rom og cola, eller bare øl og cider. 

Hva har dere som ringelyd på tlf?

Doc har «The good the bad and the ugly» og Dask har «Duelling banjos».

Favoritt artist/band?

For Dask finnes det ingen større enn Garth Brooks!! (Ja i fjor var søsteren og moderen i USA og så han på første rad på Nothre Dame Stadium, da var nok Dask litt misunnelig) For Doc er det helt klart Elvis, vi var innom Graceland på bryllupsreisa. Ellers går det mye i Hilljacks og Steff Nevers her, og nå ser det ut til at Ove Støylen har våkna fra dvale også, han kommer med ny låt 6.sept, gled dere!

01802678 4F6E 4B3A 8767 78AF69212DAF

Hilljacks er jo aldri feil

Har dere kontakt med noen av «gamlegjengen» i rednecks?

Vi prater mye med Rype, og vi finner på mye moro sammen med han og kona Anne. Superkoselige mennesker. Vi har forresten Forente Rednecks Norge sammen med de og noen flere venner, søk det gjerne opp på fb. 

Hva var det dere filma i helga?

Fredagen var vi med å spille inn musikkvideo med Hilljacks, faktisk til en helt ny låt som ikke er sluppet enda! Mer om dette kommer etterhvert. Og lørdagen filma vi her hjemme sammen med Paranormal 24, det kan du lese om HER

Hva er det mest irriterende Doc gjør?

Det må være at han sover så fryktelig urolig om natta, og så nekter han å innrømme at han snorker. Hver gang han snur seg høres det ut som han prøver å drepe puten, og noen ganger ligger han og småsparker i beina mine. Av og til er han så urolig at dobbeldyna går som et partytelt i stiv kuling på soverommet. Utrolig hva man kan bli vant til om man er glad i noen...

Hvordan går det med helsa deres nå da?

Tja, kort fortalt; Doc er sliten og Dask er dritetrengt. Det går hele tida opp og ned, så vi setter faktisk pris på de få helgene vi har uten planer. 

6534B896 E2E8 4048 AFF8 2FFA7AB1FA4B

På Riva Italia med TV3

Møtte dere mange andre kjendiser på Yacht’n med TV3?

Ja, der var det jo folk fra alle program som kommer på TV3, Viafree og Viaplay i høst, så det var mange både kjente og mindre kjente fjes der. Vi kom i prat med flere, og de var veldig trivelige mennesker. 

Skulle det da være mer dere lurer på er det så klart bare å hyle ut, du når oss i kommentarfelt under her, på snap, og på insta. Vi svarer på alt som tåler dagslys!

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen