Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Det spøker i huset vårt - vi fikk det på film!

Det spøker i huset vårt - vi fikk det på film!

Det spøker i huset vårt - vi fikk det på film!

Det har igjen vært ei produktiv helg, vi har ikke vært på fest, men er likevel slitne i dag, og vi har faktisk ikke rukket å snappe så mye som vi ville. Som vi sa før helga, har vi altså vært på to forskjellige innspillinger, og de begge er helt utenom det vi er vant til. Dette var så klart spennende og utfordrende, for fredagen skulle vi være statister i et manus. Vanligvis når vi filmer er vi jo bare oss selv, vi har aldri planlagt noe tidligere, så det var veldig langt utenfor komfortsona å skulle være skuespillere. Heldigvis var det ganske mange andre der, og hovedfokus var jo ikke på oss. Det vi kan røpe er at vi lagde en musikkvideo sammen med Hilljacks! Det kommer mer om dette seinere.

Hilljacks The Movie

Alle som bidro til musikkvideo

Ellers kom gjengen fra Paranormal 24 på besøk i går. Etter vi var med de til Kongsvinger festning i fjor begynte det å skje uforklarlige ting her hjemme. For oss som aldri har trodd på noe overnaturlig var jo dette spesielt, så vi kontakta Paranormal 24 da ting begynte å skje, og har hatt dialog med de siden. Nå ville de altså komme hit og trigge det overnaturlige, filme litt og dokumentere om og hva det skulle være. At vi klarte å trigge noe er det ikke tvil om, for her skjedde det mer enn vi hadde kontroll over!

Når vi er på jobb om dagene er jo Tassen aleine i gangen. Vi sperrer av trappa så han ikke kan gå opp, men likevel er han oppe nesten hver dag når vi kommer hjem, uten at han har flytta på sperringen. Dette skulle vi sjekke ut. De plasserte et kamera som filma direkte på sin fb side, og vi låste og gjorde som vi pleier, for så å gå ut i garasjen for å se på via en annen tlf. Det var spesielt to hendelser som var skremmende der, for det første var Tassen tydelig redd. Han bjeffa og peip, mens han så enten mot ett bestemt bilde på veggen, eller opp trappa. Bilde er av oldefaren til Doc i militæruniform fra 1905, hvor han holder en sabel. Det andre satte oss mer ut, det var seriøst det sykeste vi har sett. Tassen sto på gulvet og bjeffa, og helt totalt plutselig, akkurat som noe flytta han, sto han i tredje trappetrinn! Vi så det tydelig, fra gulv til tredje trinn på null sekunder! Det som var rart var at da vi så gjennom samme video etterpå var den delen borte, men han som filma hele seansen fikk det forhåpentligvis med på sitt kamera.

1D5AD741 CFC1 4759 BC7D 054AF96F7E1D

Oldefaren til Doc, ca 1905

Da Tassen hadde kommet seg videre opp avslutta vi eksperimentet og gikk inn, og Doc gikk opp for å hente Tassen. I det vi andre gikk inn fikk vi høre noe som falt på gulvet. Doc og Tassen kom ned, og vi leita etter hva som falt i gulvet. Doc fant det under en skjenk, og det viste seg å være en knapp fra lua som oldefaren til Doc hadde på bilde. Det var litt creapy! Prøvde oldefaren å si oss noe?

Vi tok ut bilde av oldefaren og ett annet bilde for å se om Tassen reagerte ute også, noe han i stor grad gjorde. Da Doc la godbit mellom bildene ble Tassen helt rar, han turde rett og slett ikke gå bort og ta godbiten. 

FE67E192 2B40 4077 9D58 3D3457BA0A81

Brillene kom flygende fra kjøkkenbenken, knappen kom fra intet

Etterpå fjerna vi de bildene og noen flere, pluss en ødelagt sabel som sto der, og prøvde igjen samme prosess. Vi sto i garasjen og så på direkte film, og Tassen var mye mer rolig. MEN! Mens vi sto der og så på filmen begynte Doc helt plutselig å blø kraftig på armen. Vi sto litt spredt, så det er ikke noen som har kommet borti han, det burde han uansett ha merka. Det rant bare blod nedover armen hans fra et kutt som plutselig oppstod. Vi avslutta igjen og gikk inn så Doc fikk vaska seg. Mens vi sto i gangen kom det noe flygende fra kjøkkenbenken, og nei, det var ikke noen på kjøkkenet. Doc plukka opp noe som viste seg å være et gammelt skinnfutteral med antikke briller i. 

24360E18 9E81 4BDE 9B42 8349657DFEC8

Monica og Linda renser ut det som måtte befinne seg her

43350D64 FD37 4AB6 A740 BE3B4B582126

Det var vel omtrent da vi avslutta hele seansen, og damene i Paranormal 24 rensa både huset, Tassen og oss. De brukte røkelse av salvie som de fordelte rundt i rommene og rundt oss ved hjelp av ei fjør. Om det virker vil tiden vise, men vi kan si det sånn at Tassen har for første gang i historien sovet til Doc vekte han kl 10 i dag. Vanligvis begynner han å pipe og bjeffe rundt kl 7-8 om morgenen, så noe roligere må det jo være her. Som sagt, vi har aldri trodd på noe sånt før, men så mye som har skjedd, så er det garantert mer i huset enn det vi ser med øynene våre. Videoer ligger på Paranormal 24 sin fb gruppe og på deres instakonto.

Dask

Skrevet av : Dask

Trond Arild Engen
Spøker og spøker
Det spøker spessielt mye rundt kameramannen. Burde sjekke lommene hans i begynnelsen av kvelden ;)


Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen