Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Flere opptak på gang!

Flere opptak på gang!

Flere opptak på gang!

I år har det skjedd så mye både produktivt og morsomt, og med formen vår som svinger mer enn Japp Spaceshot på Tusenfryd, har vi kommet helt ut av alle rutiner. Det har blitt mer TV, egen musikk, mye artige events, mandag var vi til og med på to events med TV3. Vi har jo ikke hatt faste tider å poste blogg på lenge, likevel ser vi en stadig økning både på blogg og sosiale media, vi digger alle dere som følger oss og ønsker dere hjertelig velkommen til å bli med videre på vår reise! 

Nå har jo influensa også inntruffet, men eg er heldigvis i godt driv mot bedringens vei. Faktisk så MÅ eg bli helt frisk til helga, for vi har noen flere prosjekter på gang. I morgen alt skal vi være med på et morsomt opptak, noe vi gleder oss skikkelig til. Hva det er kan vi ikke si, men vi lover det blir konge! Her har vi ikke noen hovedroller, men konseptet er så bra, og de rette personene er satt i de rette rollene. Vi gleder oss til å kunne vise resultat!

Lørdag blir det også filming, da kommer Paranormal 24 på besøk for å se om det er noen «tusser og troll» hos oss. Vi har vært med de på opptak tidligere (øverste bilde), og vi ble faktisk ganske overraska. Vi tror vanligvis bare på det vi ser selv, men sist skjedde det uforklarlige ting. Nå blir det spennende å se om de finner noe hjemme hos oss, tør vi egentlig dette?? Huff, tar vi sjansen? Følg med på snap og insta i helgen, kanskje dere får se litt bak kulissene!

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen