Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Premieredato Charterfeber!

Premieredato Charterfeber!

Premieredato Charterfeber!

Bare titter innom for å fortelle dere at Charterfeber sesong 10 har premiere 2.september! Noen som gleder seg?? Vi er i alle fall spente! Og så kan vi vel si at begge de to eventene vi skal være med på i Oslo på mandag, er i forbindelse med Charterfeber, så ja det blir spennende! Lover fullt referat derifra.

I går etter jobb fikk vi gjort vogna helt klar til Bergensturen, ja alt bortsett fra toalettmapper og noen klær som henger til tørk da. Eg har rydda og vaska i vogna, og Doc har tatt seg av dasstømming og div til badet. Fin fordeling egentlig. Vi kjører så fort vi får kommet hjem fra jobb, og dusja i ettermiddag. Hvor langt vi kjører i kveld er eg ikke sikker på, for vi er ganske mange i reisefølget. 

I går kveld kom Mary-Ann og Magne på besøk, de tok turen fra Karmøy sånn at de kunne slå to fluer i en smekk. En tur til Sverige mens vi er på jobb i dag, og så blir de med i reisefølget i kveld. Jo flere vi er sammen vettu, så det blir koselig. Var forresten trivelig at de ville parkere hos oss i natt da, veldig hyggelige folk som er null problem å ha på besøk. Det er jo så lettvint når man har bobil. 

3CE21EAD 7D20 4330 ADB2 BAAD4BBF1B43

Vel vel, både Doc og eg nærmer oss ferdig på jobben nå, og vi ser frem til ei lita uke ferie! Lover å dele masse på snap og insta om eg ikke rekker å blogge så mye!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen