Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Langweekend og tre(!) events!!

Langweekend og tre(!) events!!

Langweekend og tre(!) events!!

Bare tirsdag sa du? Vel det er faktisk snart helg for oss, for vi har ferie fra i morgen til neste onsdag. Vi skal på flere events og bruker opp våre siste feriedager på noe vi har gleda oss lenge til! Det blir først en langtur med vogn, sammen med mange andre, og seinere en Oslotur!

B4D9BB82 E13C 45BF AD28 E15F33E47EAC

Denne helga er det Countryweekend på travparken i Bergen, og turen har vært planlagt lenge. Vi blir en convoy på etter hvert ni vogner/bobiler som skal kjøre sammen over fjellet for å innta Bergen. Det blir noen overnattinger på veien, hvor vi lader opp stemningen. Turen går jo til en heidundrende countryfest med bare dyktige artister. Hilljacks, Byting, og Carlene Carter er noen av de som spiller, da vet vi det blir bra! Har du ikke rukket å skaffe deg billetter til dette kan du sjekke det ut HER.

E5447306 F257 42CD BDD4 B4468A481AA2

Ellers går jo turen til Oslo på mandag, da er det hele to events på en dag. Siden vi er litt usikker på hvor mye vi har lov å si offentlig, velger vi å holde dette tilbake akkurat nå, men vi lover det kommer mer om dette! Vi bare vet at det blir både spennende og moro, og vi er flere i følge også her. Nei, eg sier ikke enda hvem, hehe..

Ellers går det i klesvask og klargjøring av både vogn til helga og klær til mandagen. Hva skal man gå i på noe sånt da? Ja vi er nok litt travel for tida, men det liker vi. Kan slappe av siden. Nå er det noen timers jobb igjen i dag, og morgendagens arbeidsøkt, så er det tut og kjør i morgen kveld! Ses vi i Bergen?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen