Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Redneck OL 2019

Redneck OL 2019

Redneck OL 2019

Nå sitter vi godt planta i sofaen her igjen, etter ei fortreffelig helg i den sagnomsuste Sumpen. At så mange blide, hyggelige, fine mennesker kan samles på ett sted er bare topp. Det har vært så god og fin stemning hele helga, og vi fikk også besøk av et utdrikkingslag som garantert ikke kommer til å glemme denne helga!

Vi reiste ned fredag etter jobb, og ja, vi mista faktisk ene ekstraspeilet på veien. Det bare glei rolig av og trilla i grøfta, jaja, shit happens. Da vi kom frem var det jo alt mange på plass, noen hadde starta flere dager tidligere. Så fort vogna vår var parkert kom så klart Mette med sine berykta geléshots, hvor lurt det var kan nok diskuteres, men smaksløkene mine bestemte at det var kjempebra med to håndfuller med dette. Det var bra med liv, mye folk, og Vandringsmenn sto for kjente låter å svinge rockefoten til. 

04F04790 14CC 4A0A B7C6 F1134262547E

I går da vi våkna var jo formen så som så, men Doc måtte jo ut og gå med Tassen. Eg ble liggende litt lenger, var mer sliten, men faktisk ikke så veldig fyllesyk. Eg sleit med å komme meg i form, men med Kjetil sin Aperol og noe whiskey fra Helge, så ble både humøret og formen mer klar for å gripe dagen. Rypen hadde cafeen åpen, så eg fikk i meg en saftig burger. 

604B54FF 760A 4F0E 8296 0673B467EF92

Altså dagen i går ble noe spesiell. Det regna noe veldig ei stund, men det var ingen hindring. Dette utdrikkingslaget var jo damer, så Tom «Engaboss» sto for stripping og show, og hele utdrikkingslaget endte opp i hønekokeren. Det ble opphold ut på ettermiddagen, da var det tid for loddtrekning, og Doc satt klar med intet mindre enn 20 lodd. Han vant både hansker og terninger, men måtte brått løpe, jada det gikk i buksa. Sånt som skjer det med den magen han har. Mens han var i vogna og bytta klær vant han jaggu hovedpremien, et brett med øl. Ja det var eg som fikk ta den jubelen! Det passa meget perfekt, for da var vi tom for drikke. 

2CE3FE44 510D 4D20 A32C 275E47408B51

Etterpå var det OL, Rypen delte inn lag og satte i gang. Eg sto litt unna og fikk ikke med meg de første lekene. Men da vi så at deltakerne fikk ballonger festa bak, skjønte eg fort hva som skulle skje og gikk nærmere. Det skulle være stafett hvor man sprekker ballongen til hverandre uten hjelp av hendene. Da det var Doc sin tur sleit de så fælt med å sprekke at han som sto bak tok tak rundt Doc, og for å si det sånn, det var ikke bare ballongen som sprakk! Doc måtte igjen bytte klær. Han var tom for boxere, og måtte gå resten av helga i ei av mine truser... 

6A709501 34CC 4C2B 913E DDDC5A5DEA56

Da Vandringsmenn starta musikken samla de alle som var der, og tok en minnesmarkering med ett minutts stillhet for Bjørn som nylig gikk bort. Det var veldig fint, og eg tror alle fikk en klump i halsen. Bjørn var en veldig fin og god mann som alltid har stilt opp med sitt gode humør, en rolig sindig kar som vi alle savner. Etterpå feira vi det livet han hadde, og skålte for Bjørn akkurat sånn som han hadde likt det. 

Det ble ikke veldig seint på oss i går, og i dag sto vi opp i helt grei form. Det ble klemmerunder etterhvert som folk reiste hjem, og kake for Geir som fylte år. Ja det var faktisk flere bursdager i helga, så bursdagssangen gikk noen ganger. Og omsider pakka vi sammen og reiste hjem selv. Vi sitter igjen med en god følelse etter ei fin og litt spesiell helg i Sumpen med Forente Rednecks Norge. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen