Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
På sykehus igjen

På sykehus igjen

På sykehus igjen

Så var det tid for en tur til «The Sickhouse» igjen da. Denne uka har eg tre timer på Ahus, så det går jo litt tid med der, men det fine er at formen holder seg bra da! Medisinene ser ut til å hjelpe mot Crohns’n, eg får infusjon hver sjette uke nå. Ja altså remsima (biologisk medisin) intravenøst, pluss folsyre hver dag og cellegift hver uke. Er godt vant til Ahus nå, og har blitt fortrolig med både sykehuset og de ansatte der. 

Da eg ankom sykehuset var det jo rett på lab’en for blodprøver, de skal alltid tas en time før medisin. Greit nok, de må se an på prøvene om leveren tåler dette hver gang. Etterpå gikk eg opp til IBD rommet hvor vi er flere pasienter som får medisin samtidig. Men her var ikke eg registrert på noen time i dag, ja selv om eg har lappen eg fikk sist med dato og klokkeslett. Eg ble jo litt frustrert siden dette ikke er første gang, og de ansatte her var veldig forståelsesfull for dette. De kasta seg rundt og tok meg inn likevel, det synes eg var veldig fint. 

1D0AC386 0F43 4DF5 96B7 AC20464202A1

En typisk lat dag med feil kosthold...

Bortsett fra kortere perioder borte fra jobben har medisinene virkelig gjort underverker for meg i år! Før var det konstant mageknip, mange doturer daglig, og verk i både muskler og ledd. Nå er det litt mageknip i ny og ne, og noen føtter som verker om eg står og går mye på jobb. Tropevarmen var ikke veldig bra, men sånn ellers er typisk norsk sommer perfekt for meg. Har generelt vært mye bra i år, og har funnet mer ut av hva som er bra og ikke for magen. 

Ellers har både Doc, bikkja og eg vært litt smålate denne uka, vi har blitt gode på å slappe av ja. Nå er eg i full jobb igjen, og i går var eg jaggu en time ekstra på jobben. Da synes eg det er innafor å være litt lat. Eg har også gjort noen små endringer i kostholdet, eg blir mye bedre når eg ikke spiser poteter og brød for eksempel. Det er også flaks at eg liker ihjelkokte grønnsaker, for det er toppen for magen! Da blir det jo nesten som en lavkarbodiett, så eg har faktisk gått ned litt i vekt. 

01E9FFA9 417B 4A23 927C 532E4C08A078

For 4 år og 15 kg siden ja...

Altså når det kommer til vekta bryr eg meg fint lite om hvordan eg ser ut. Eg kan fint vise meg i bikini når det er varmt, enda eg er ca 15 kg tyngre nå enn da eg og Doc gifta oss. Men om det kan gjøre helsa bedre er det jo bare gull å krympe tallet på vekta litt. Vi får da se om det hjelper, og om eg kommer meg ned i heletatt..!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen