Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Resultat av eksperiment

Resultat av eksperiment

Resultat av eksperiment

Er det mulig å bli så lat? Altså i går etter jobben var det rett på sofaen, lå flat der egentlig i hele går ettermiddag. Reiste meg bare for å spise eller gå på dass. Doc sto for matlaging, så eg kom jo hjem til klar middag, det er litt luksus da. Og det er egentlig litt godt å være lat av og til, det anbefales alle å prøve! 

Før helga forsøkte vi oss på et lite eksperiment, nei ikke noe alvorlig svære greiene da. Vi ville bare se an hvordan det var å dele på gamlebloggen igjen, altså se an eventuelle forskjeller, og holde litt liv i den. Altså vi trives jo på eget domene, men så mange steder folk har forsøkt å hacke i det siste er det fint å ha en backup da. Ja på fire sosiale media er eg forsøkt hacket, Netflix og iTunes er også forsøkt, da blir man litt obs på hva man gjør. Men alle passord er bytta, og eg har dobbeltsikra det som er mulig. Og ja, vi ser jo hvilke ip adresser som prøver, og flere av forsøkene er på samme sted - i Norge. 

Men men, etter dette lille eksperimentet har vi funnet ut et par ting da. På gamlebloggen er det slik at bilder legger seg feil vei, for man må holde kamera/tlf på en spesiell måte for å få de rett. Hjelper ikke å snu bilde på tlf eller PC før man laster opp, og da blir det jo litt teit. Ang hvordan man legger tekst til bilder er det egentlig ett fett hvilken plattform vi bruker da. Ellers merka vi en liten nedgang i antall lesere når vi brukte den gamle, kan jo være fordi mange er blitt vant til å klikke seg inn på vårt domene. 

Bortsett fra bildene som legger seg helt feil på den gamle, og at det er flere muligheter på eget domene, er det jo ikke så mangeforskjeller, men alt i alt er kanskje eget domene enklest for oss. Men hva tenker du som leser? Er det best og mest oversiktlig på denne her, eller på docogdask.blogg.no egentlig? Kom gjerne med tilbakemeldinger. Nå er forresten alle våre sosiale media i god vekst, er bare å følge oss der også. Der kan dere spørre oss om hva som helst, nærmer seg jo ny runde med spm og svar!

5FE239FC 6956 4D1C 8662 A5B0CBB2FA8F

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen