Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
INGENTING gikk som planlagt!

INGENTING gikk som planlagt!

INGENTING gikk som planlagt!

Godt planta tilbake i sofaen, noe reflektert over hva som egentlig skjedde i helga, tenker eg at det er like greit at ikke noe gikk etter planen. Jo altså en ting burde gått, men resten var ok. Skal prøve å forklare alt som ble forandra på her, og noe som faktisk gikk galt. Helga har jo for det aller meste bare vært meget bra, selv om alt ble endra totalt. 

Det starta jo alt i forrige uke da. Vi hadde planer om å dra til Kløftefoss på westernshowet de har i Deadwood City der, og vi skulle ha på kjole og dress for å være en del av showet. Men! Ja det starter alt her. Doc ble sykemeldt fordi han er helt utslitt, han går til utredning for dette siden det har vart ei stund. Han var rett og slett for sliten til at vi orka å reise dit. Samtidig fikk vi tlf fra familien, som var  på Hokksund camping, de lurte på om vi ville komme dit og slappe av. Dermed ble det tur med nyvogna, vi skulle være med mine foreldre, søster og to nevøer. 

7BD1941F 400D 4C13 A828 3C018CF6C7B7

Blinkskudd fra konkurransen som pågikk

Det hørtes jo rolig ut? Joda, helt til vi kom frem og oppdaga at det var laksefestival der, og mye livemusikk. Fredagen ble uansett rolig. Vi så en konkurranse med både zipline, sklie, svømming, hinderløype på vannet, osv. Dette var jo stilig da, og sikkert litt kult å se for guttene til Monica også. Etter showet stakk vi opp til resepsjonen hvor de hadde laga til uteservering for helga, vi tok bare noen få pils og cider der, for yngstegutten til Monica er ikke mer enn 12 år. Det ble faktisk tidlig kvelden på fredag, altså helt greit. 

Lørdagen reiste Monica og gutta boys hjemover, og vi og foreldrene mine bestemte oss for å bare ta det helt piano. Det var forresten skikkelig drittvær, og vi satt litt i vogna vår, og litt ute under markisa til mamma og pappa. Det gikk stort sett i yatzy, noe som kan være meget underholdende til tider. Under middagen bestemte vi oss for å gå litt tidlig opp til uteserveringa for å få hørt litt på musikken, sånn at vi kunne gå tidlig ned igjen. Joda, etter middag ble det jo noen irish til dessert, for all del det er jo godt det, men det kan ha vært her det skar seg litt. Vi stakk innom noen kjente som har vært på hagefesten vår, før vi gikk opp, og da var jo hele gjengen i så godt strøk at det ikke ble så tidlig kveld som planlagt. Men eg tror sistemann var i seng rundt 2, så ikke så urovekkende galt da. 

394076F0 FD35 4B4E 9A92 23236931D021

Doc og Tottisbandet!

I dag var vi tidlig oppe, til og med i god form og uthvilte, og da muttern og fattern også sto opp ble det eggerøre og bacon til frokost. Vi ble sittende og prate om alt og ingenting lenge, og bare slappa av. Været var helt greit igjen. Klokka nærma seg 13 og utsjekk, så vi pakka sammen, takka for denne gang, og reiste hver vår vei. Vi kjørte et godt stykke før Doc begynte å bli sliten igjen, men da måtte han ha en liten pause på Furuset. Der begynte bilen å tulle seg, musikken gikk av og på av seg selv. Uten å tenke mer på det kjørte vi videre, men da ville plutselig ikke bilen gire. Og så kutta AC, og etterhvert ble det meste som brukte strøm borte. 

C7E103AE DBDA 4048 9A53 E022DDE70113

Vi prøvde å komme oss hjem med vogna i det minste, men på Berger måtte vi se slaget tapt. Det var bare så vidt den trilla inn på parkeringa ved McDonald’s. Batteriet var altså helt tappa, og vi sto på stedet hvil. Doc fikk ringt NAF som var rask på labben og kjørte Forden ned til Røhneselmer, og etterpå kom en kamerat og henta oss, Tassen og vogna, og fikk oss trygt hjem. Da har vi altså bare en bil nå da, og det er jo ikke første gang. Vi har fått nytte av garantien før pga strømproblemer, så får vi se da om de finner årsaken denne gang. Bilen er vi jo avhengig av både til jobb og å dra vogn, og sesongen er langt fra over!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen