Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Var ei livat helg!

Var ei livat helg!

Var ei livat helg!

Jaggu gikk denne helga fort også, enda eg hadde belaga meg på å kjede meg litt. Eller ikke kjede meg, men eg skulle jo gjøre litt med vogna, og få slappa av litt på kvelden. Med Doc utav huset kunne eg få fred til å drive med vogna, og unne meg en middagsrett eg ikke har spist på 5 år! Denne posten skulle jo ut i går, men da fikk vi bekrefta fra Rakett TV at vi kunne dele hvilken TV serie vi er med i, det innlegget kan du se HER. Eg synes det er for mye med to innlegg for dagen da. 

Doc og Rype reiste jo natt til lørdag til Stavanger, for å bytte en gammel Opel i mot noe hemmelig. Nå som Rype selv har delt bilder, kan eg vel si hva det var. Han har nemlig fått tak i en Opel Blitz bobil. Den var jo kul da, så typisk Rype som den kan bli, ja en skikkelig artig sak. Vi holdt kontakten underveis, Doc oppdaterte meg på hvor de var og at han fikk i seg mer enn nok mat. Rype har aldri for lite mat nei. Turen gikk greit, og de sov noen timer på tilbakeveien. Doc dukka opp her litt over kl 10 søndags morgen, da godt sliten, men glad for å være hjemme. 

C498F545 0A42 4A4D 99D6 459B66053086

Hemmeligheten til Rype

Eg skulle jo gjøre vogna reiseklar lørdagen, men ble ikke ferdig med det da. Begynte så fint med å fjerne taperester utenpå, men det ble etterhvert varmt i sola. Da benytta eg meg av sjansen å handle litt, for matbutikker bruker å ha sval og fin temp. Det var da eg kom over den. Den sto der og lyste imot meg, det var som om den prata til meg; «Kom igjen da, du har ikke smakt meg på 5 år. Doc er bortreist, han trenger ikke vite noe!» Jepp, dermed ble en lekker Grandiosa med pepperoni med hjem til steikeovnen. Så litt stusselig ut, så eg fylte på med salami og serranoskinke, og jaggu ble det godt!

E365E326 AE8B 4FEA 97ED D7A44AB91723

Det gikk da bort etterhvert...

God og mett, og med litt skygge på rette stedet, kunne eg fortsette på tapen. Fant fort en teknikk, og fikk det bort. Doc har jo trykkeri, så det skorter ikke på utstyr og erfaring til sånt. Etterpå begynte eg på vaskingen innvendig, vogna var jo egentlig rein, for Bente hadde vaska før vi henta den. En del sagspon etter at Doc har lagt opp til med LED-lys og ladere bare, men med ei venninne på tlf gjorde at vaskingen gikk noe treigere. 

Da eg gikk i hus for å slappe av ut på kvelden, begynte det å lyne noe voldsomt, noe eg faktisk er pissredd for. Jada, Dask er ei stor pyse! Da det bare ble verre og verre dro eg ut TV og tok kveld, og søkte opp et lynkart. Så jo at det nærma seg, og blinkingen ble mer og mer intens. Plutselig blinka det og smalt noe grassalt her, huset rista, og det bare fortsatte! I følge det lynkartet var det altså 7 nedslag like ved oss på veldig kort tid, og ca 1700 lynnedslag ellers i Oslo og Romerike, hvilket resulterte i at eg ikke fikk sove før klokka nærma seg 4 på natta. 

Søndag da eg sto opp var det plutselig blå himmel og varmt ute igjen. Tok med Tassen ut på tissing, og satte meg for å se Bonanza på TV. Da eg reiste meg for å fortsette i vogna, kom jo Doc hjem. Vaskingen fortsatte mens han fiksa tenneren i kjøleskapet, og omsider kunne innflyttingen begynne. 

30052940 A9CE 460F B1B9 58E5FE1DEB93

Blir så koselig så

Ut på dagen var eg en tur på Gardermoen og henta eldste nevøen min, han ble forresten 18 på lørdag! Og både foreldra mine, søstra mi Monica og yngste nevøen min kom tilbake fra Sverige. De har jo ferie, og da er det veldig fint at de legger inn noen besøk her. Monica lagde hjemmelaga pizza til hele gjengen, og etter mat var det å fortsette med vognene. Midt under flyttinga av ting fra gammel til ny vogn fikk vi overraskelsesbesøk av venner som bor langt unna, da ble vi sittende lenge og prate med de også, skikkelig koselig at de stakk innom. 

Etter at de hadde reist videre var det bare igjen å dobbeltsjekke gamlevogna, så det ikke ligger igjen noe der. Den skulle jo tilbake til høggeren i går. Vi skriver «tilbake» fordi det var faktisk han vi kjøpte den av for halvanne år siden. Her bruker vi faktisk opp ting før det skrotes.  Eg fikk tatt mitt siste farvel med Knaus’n, den var så full i råte, og det var greit å sende den til sitt siste hvilested på Skarnes. Alt i alt ei meget bra og driftig helg! Og forresten, så var familien her til i dag, de har hatt seg en oslotur og vært skikkelige turister.

838C6900 7BE5 4261 85C1 04D4F26ADE3A 

Bingobanden camping - åpen i tide og utide. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen