Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
32 år og barnløs.....

32 år og barnløs.....

Hva er voksen? Hvem er voksen? Og hva gjør deg voksen? Man hører gjerne folk si; Ja det er på barna våre vi ser hvor gamle vi begynner å bli. Men hva med oss som ikke har barn? Blir ikke gamle vi altså? Mange kan ikke få barn, men mange velger også å ikke få barn. Den siste kategorien går eg under. 

Eg skulle nok fint ha klart å oppdra noen småknøtt, "alle andre" klarer det jo, og alle oppdrar uansett barn på forskjellig måte. Det er ikke det saken går på. Har ikke noe problem med barna i familien heller, kommer jo godt overens med dem. Så heller ikke der det ligger. Nei eg føler bare rett og slett ikke for å få barn, trenger det liksom ikke. Selv om man ofte lekte mor, far og barn som liten, så barnefamilier på barne TV, så føles ikke dette naturlig for meg.  

Det at man går en annen vei kan fornærme noen. Det tolkes gjerne som en demonstrasjon mot "normalen", mot det de fleste velger å gjøre. Noen kaller det egoistisk, en dame skal liksom sette barn til verden, føre genene videre. Mitt svar til det er; det er mye mer egoistisk å bære frem et uønska barn, bare for å slippe å bli ensom på hjemmet når den tid kommer, eller fordi det forventes av meg! Hvordan ville det forholdet mellom barn og mor da bli? 

Doc har ei datter. Han er utrolig stolt over henne. I en alder av fem år yngre enn meg, har hun valgt å kalle meg Mamma-Dask. Dette rører meg, og det er kult og morsomt å være Mamma-Dask. Selv om vi ikke har daglig kontakt har eg jo rukket å bli glad i og stolt over jenta. Hun er jo ganske så selvstendig, jobber og reiser og opplever, hun lever et rikt liv. 

Så hvorfor vil eg ikke bli voksen og få egne barn? Eg har faktisk ikke lyst på barn. Det ligger bare ikke naturlig for alle. Eg og Doc lever spontane liv, vi liker friheten, frihet til å gjøre det vi vil når vi vil. Vi hører jo også stadig at foreldre får ikke vært med på noe lenger, får ikke besøk lenger, kan ikke dra på besøk lenger, har lite privatliv. Og får dem ikke sove om nettene de to første årene, sover i alle fall ikke når barna nærmer seg pubertetsalderen. For meg høres dette slitsomt ut, sånn vil ikke eg ha det. Om det å få barn er hva som gjør deg voksen, kommer eg aldri til å bli voksen. Eg vil ikke bli bundet til noe mer enn mann og hund, for eg har akkurat nok til å være lykkelig ♥️

Mannen og potebarnet ♥️

Oss to ♥️ 

Oss på fb

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen