Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Bingobanden camping! Nå uten Doc..?!?

Bingobanden camping! Nå uten Doc..?!?

Bingobanden camping! Nå uten Doc..?!?

Blogg på en lørdag?? Ja det har vært litt lite oppdateringer siste dagene. Denne uka har det skjedd mye, så nå var det ekstra godt med helg. Eg har gått 50% pga mye problemer med stive og verkende ledd, og Doc er fullstendig utslitt også. Likevel har tida flydd fra oss, og vi har ikke kjeda oss. 

Sist helg kjørte jo Doc på vogna vår med en lift, det resulterte i at vi kjøpte Bente sin gode gamle Tabbert. Den fikk vi hjem på onsdag. Ei skikkelig velholdt og flott vogn, men siden den hovedsakelig har stått på fast plass var ikke alt lagt opp til 12 volt. Det har vi gjort noe med denne uka, pluss at vi har fått vaska vogna utvendig. Det som gjenstår er noen rester av tape, litt vasking innvendig, og så å «flytte inn». Altså, det vi trenger fra gamlevogna må vi jo flytte over, campingporselenet blant annet. 

0229BA67 AA35 4CE1 997E F81922FF5B9C

Ellers har jo familien vært innom (som vanlig). Søstra mi Monica og nevøen min Johannes kom på onsdag, med polettaen. Da Doc og eg etterhvert kom hjem fra jobb torsdag serverte hun lapper hun hadde laga på stormkjøkkenet sitt, ja det er jo litt begrensa med plass i ei poletta kanskje. Gjestene våre fikk prøve «Bingobanden spa», altså boblebadet. Og seinere på kvelden grilla vi noe hun og Johannes hadde handla mens vi var på jobb, og da det var ferdig kom jaggu mamma og pappa med bobilen sin, direkte i matfatet. Med både gamle og nye  vogna vår, mamma og pappa sin bobil, Monica sin gigantiske poletta, og tre biler, ja da var det småtrangt her på «Bingobanden camping», men skikkelig koselig da.

I helga er Doc med Rype på en tur, de skal visst hente noe hemmelig, så det kan bli spennende. Mine planer er å dulle litt med Tabbert’n, gjøre den så klar og koselig som mulig, sånn at vi kan slappe av frem til neste helg. Bente har jo også hund, så for å unngå at Tassen markerer, får vogna en vask innvendig. Gardinene med kyr på tar eg med over fra gamlevogna, og ellers tenker eg fargetema med utgangspunkt i USA flagget miksa med litt maritimt. Det passer jo godt med blåfargen i flagget. Denne vogna er ikke noe rølpete festivalvogn, vi skal holde den hel og pen. 

Hva er dine planer i helga da?

Dask

Skrevet av : Dask

Lill
I dag lørdag skal jeg og minsta en tur ut på hytta, å sjekke at samboer jobber og får hytta ferdig snart? så blir det vel å bade litt kanskje, kjøpe is så hjem å slappe av, i morra skal vi i barne bursdag nr 1 av 2 i august. En fin fin helg til dere.
Dask
Høres koselig ut! Nyt helga :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen