Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi har kjøpt ny campingvogn!

Vi har kjøpt ny campingvogn!

Vi har kjøpt ny campingvogn!

Jepp, søndagen klarte vi jo å smadre hjørne på Knaus’n da vi skulle flytte liften. Venstre hjørne bak ble bretta ut, og det åpenbarte seg en alvorlig fuktskade i veggen. Den vogna har gjort jobben sin. Har vært veldig god å ha da, vi har vært på mange fine turer med den de to årene vi har hatt den. Alltid vemodig å kvitte seg med noe, men akkurat nå er vi mer gira på nye vogna vår. Ja vi har kjøpt vogn i dag!

Lørdagen var vi å titta på den fordi vi lekte med tanken på ei ny vogn, så da Doc var uheldig med liften søndagen var jo saken grei. Vogna vi har kjøpt er ei Tabbert som Bente (frøkna til Ole Kristian i Forente Rednecks) har hatt i mange år. Hun er jo voksen og nøye med tingene sine, så vi vet vogna er tatt godt vare på, vi vet vi ikke har kjøpt katta i sekken. 

5CEB6672 A9FD 4AB8 83D2 C3C7F5BA40B3

Tabbert Comtesse 620 TD er ei eksklusiv stor og flott vogn som vi gleder oss til å ta i bruk. Den er 8,18 m lang og 2,5 m breid, altså mye større enn gode gamle Knausen, men det ser ikke ut til å være noe heft for Doc. Han kjører uten problemer, men så har jo gutten hengerlappen da. Vogna er fra 96, så 11 år nyere enn Knausen, dermed en god del oppgradering for oss. Dette er jo ei eksklusiv luksusvogn. 

Når vi snakker om oppgraderinger ja... Da vi ble sammen brukte vi jo Doc sin CombiCamp 500 fra 72. Den var godt brukt, og da duken begynte å morkne reiv vi av alt og lagde henger av den. Vi investerte i ei Bjølseth 360 fra 68, ja tilbake i tid, men likevel bedre. Den vogna ble vi jo glad i, men siden den ikke var så praktisk solgte vi den og kjøpte Knausen. Den er 5,6 m lang, har eget bad og dør til soverommet, enda bedre enn Bjølseth’n. Tabberten er faktisk 40 cm breidere og 2,6 m lenger, så vi har virkelig oppgradert. Dette er jo ei 18 kvm hytte på hjul!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen