Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Q&A Juli!

Q&A Juli!

Q&A Juli!

Har dere bra sex? Hva liker du?

Jo nå skal du høre her; vi er da ikke skilt enda, så noe må vi vel gjøre riktig. Ang hva eg liker, eg liker best at sex er en privatsak mellom de som har det, og ikke noe man bretter ut om på blogg ;) 

Siden det er så pop at influencere viser sine festival outfits, hva er deres favoritt på festival?

På dagtid

CAF70B34 82A3 45B1 96F9 A0DF2A182251

Aftenantrekk

3A596840 E88C 406E A0D8 065524BE9355

Hvordan endte Dask egentlig opp på Østlandet?

Møtte først en som viste seg å ikke være noe for meg, da hadde eg alt god jobb og masse venner her. Kjøpte like greit leilighet som eg bodde i halvanne år før eg ble sammen med Doc og flytta til Borgen. 

Har dere noe favoritt restaurant dere går på?

Åh, det er mange det! Når vi spiser ute er det som regel på Jessheim. Egon og Fridays er god om man vil ha biff eller feit BBQ, Fuji Sushi er faktisk også en favoritt. Ellers er vi gjerne innom Gamle Nabo av og til, der er det stort utvalg og greie priser, vi er alltid fornøyde der. Og ja, El Rancho på Granka har jo blitt en stamplass da, der er beste biffen!

Hvor høye er dere egentlig? 

Akkurat høy nok til at vi rekker helt ned til bakken. Doc er 168 cm og eg er 170. 

Har dere noe favoritt is om sommeren?

Oooh, den er ikke enkel... Det går mye i kroneis da, og gjerne lollipop eller annen saftis innimellom. Og softis da!

90F25B5C ACC3 4B86 94D4 DCC189371138

Hva er det beste på grillen?

Alt. Vi griller mye svinekjøtt, men noe av det beste er villsvin. Burgere, pølser, flintsteik, grillskiver, maiskolber, laks. Åh det er så mye godt!

Sånn som dere to er på TV, morsomme med mange rare påfunn, er dere sånn hele tida, eller er det bare når kamera er der?

Ja det vil eg tro, vi egner oss ikke som skuespillere akkurat da. Men nå skal det nevnes at det skjer mye i klippen, så noe kan jo fremstilles litt annerledes på TV. Vi tuller og skremmer hverandre stort sett hver dag, og Doc lager jaggu mye rart her.

Når skal dere få barn da?

Aldri.

Hvor jobber Dask?

På hovedlageret til Ahlsell. En veldig fin arbeidsplass med gode kolleger og bra arbeidsmiljø. Har jobba der i snart 9 år. 

Hva gjorde dere i friminutta på barneskolen?

Dask spilte faktisk fotball, og Doc gjorde vel stort sett rampestreker.

C20CC965 EF39 4B73 8198 6F2D0625E557

Hvordan treftes du og Doc?

Vi møttes i 2013 under innspilling av Norske Rednecks. Likte ikke hverandre i heletatt da, men da han skjenka meg på Jack våren 2014 og vi våkna opp nyforlova, da var det like greit å bare fortsette. Vi oppdaga jo at vi egentlig passa greit sammen likevel. Bilde over er fra den kvelden!

Hvilken rase er Tassen?

Tassen er mittelspitz, mellomste rasen av fem størrelser innen tysk spisshund. Pommeranian er faktisk samme, bare to str mindre. 

Hvor er du fra? Bare lurer basert på dialekten.

Er fra Radøy. Det er ca 6-7 mil nord for Bergen, så det er viktig å presisere at eg ikke er bergenser. Faktisk oppvokst på gård med hovedsakelig melkekyr, men det har også vært høns, hester, sauer, geiter og mye andre dyr der.

1E4BC1DA A6E8 4C26 82EB 0E4C183270F4

Hva har dere brukt ferien på?

Vi starta ferien alt i februar vi, da var vi i utlandet i to uker og filma til en TV serie som kommer snart! Ellers gikk det med litt ferie til hagefesten og countryfestivalen Skjåk. I august ryker de siste feriedagene på countryweekend i Bergen! 

Hva er drømmeferien deres?

Tja, om man skal til utlandet er jo Granka alltid moro, eller en tur til Texas er virkelig å anbefale. Ellers blir det mye camping, nettopp fordi det er sutalaust og vi får slappa skikkelig av. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen