Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Bytta kledning og kondemnerte vogna...

Bytta kledning og kondemnerte vogna...

Bytta kledning og kondemnerte vogna...

Denne helga har vi lenge planlagt at vi skulle bytte kledning. Det måtte gjøres i år, for vi skulle egentlig gjort det i fjor. I den formen eg var i forrige uke, så eg ikke for meg at dette skulle bli noen enkel oppgave, men Doc hadde alt midt i uka begynt å rive av råtten kledning her og der, da er det for seint å snu. Han hadde også fått tak i en lift torsdagen, så dette skulle gå som en lek. 

9F8CD611 BA1B 4AAC 8B85 B6409DECDEEB

Da han begynte å rive litt smått, så vi jo at det ikke var så mye som vi trodde, det var langt fra alle bord som var råtten. Han kjørte bak på saga og kjøpte det han mente vi ville få bruk for, 20 lengder med 5” bord. Det vi ikke tenkte på var jo at gamle kledningen var 6” bord. Jaja, sikkert ikke synlig på avstand likevel. Dessuten, på de bordene vi måtte bytte var jo bare 10-15 ca råtten, så de kunne vi kappe og bruke om igjen i tillegg. 

6263B894 9A6D 44DD 8120 11BFF9140C3E

Vi kjørte liften ned på plenen for å komme til, og på vei ned klarte vi jo å dulte så vidt i vogna vår. Begge tenkte med en gang at det var skikkelig flaks det ikke ble merke! Doc ble ikke helt komfortabel i liften heller, men han fikk da revet alt som skulle av. Da vi skulle ta ned den (sikkert over 30 år) gamle antenna på andre sida hadde han ikke mer mot. Det forstår eg jo litt, for da måtte liftkorga over taket og ned på andre sida. Heldigvis fikk vi god hjelp der, Lars, med litt mindre høydeskrekk, og madammen tok turen på fredag. Om liften var stødig vites ikke, men han Lars fikk da ned antenna. Det feira vi med litt grillmat før de reiste hjem igjen. 

9471F430 937D 4017 A9C1 FE06E9643AE5

Nå var det bare en vegg pluss litt over gangen her, som trengte nytt materiale. I går var vi ferdige med den ene veggen ganske tidlig i går, så vi rydda opp etter oss og bestemte oss for å ta resten i dag. Dermed kunne vi ta en tur ned i Sumpen til Rype og co, de inviterte oss på grilling, og det er jo aldri feil. Eg mekka sammen en pastasalat, og så hadde vi med burgere og pølser. Anne og Rype hadde masse godt villsvinkjøtt som vi fikk smake på. Bente og Ole Kristian var der når vi kom ned, og Trond var der. Iris og «Engaboss», og Nina og Bjarte tok turen innom også, veldig trivelig. 

A83D4A4E 4E5E 4D2F B11E 6707F72373A9 

I dag var Doc tidlig oppe, han lagde frokost og begynte over gangen her. Da eg sto opp var det bare å dytte innpå frokost og gå ut og hjelpe. Over gangen kan han jo sitte på gangtaket, så der brukte han bare stige. For å slippe å gå opp og ned tok han mål så eg kunne kappe plank, og han kunne sitte der og snekre på plass. Godt at formen min har kommet seg så pass at eg kunne bidra litt mer. Og jo, forresten så banka eg på ett bord på veggen i går også da.

FA1CBA40 6CDB 4595 B229 B8659ADB5A97

Etter en tur til svigers på vafler og is i sta, skulle vi prøve å få liften opp igjen fra plenen, altså opp på parkeringa her. Det skulle ikke vært like enkelt som å få den ned på plenen. Det er jo en plen, ikke helt 100% jevn, er jo noen små dumper her og der. Da er det ikke lett å styre en svær lift, spesielt ikke å styre draget forbi campingvogna som vi skulle parkere ved siden av. Som vi dulta borti på vei ned. Vel, for å si det rett ut, vi bulka vogna så pass at vi kunne se hvor plukk råtten den faktisk er. Den har nok dessverre gjort sin jobb på veien. Vel vel, huset er ferdig kledd, og vogna er helt totalt ferdig. Selv ligger vi på sofaen passe ferdig! Men med god grunn til å oppgradere campingvogna!

093E76ED D8FA 44CA A87B DA75A6090EE0

Dask

Skrevet av : Dask

Lars Schramstad
Bare hyggelig å hjelpe :) Bra dere blei ferdig da :)
Dask
Igjen takk for hjelpen! Den antenna måtte nok hengt i 10 år til om ikke du hadde tatt ansvar :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen